Доктор Иван Павлович Неумивакин е изключително значимо име в руската

...
Доктор Иван Павлович Неумивакин е изключително значимо име в руската
Коментари Харесай

Проф. Неумивакин: Правете си жива вода на котлона и няма да боледувате

Доктор Иван Павлович Неумивакин е извънредно значимо име в съветската медицина. В кариерата си е бил шеф на отдела за създаване на системи за оказване на здравна помощ на космонавти по време на полети с друга дълготрайност. След това е назначен и за началник на стратегии по запазване на здравето на руските космонавти. Тази година проф. Неумивакин ще отпразнува 85-ия си рожден ден. Наскоро в свое изявление ученият показа, че от огромна значимост за положението на човешкия организъм, е методът, по който той се „ зарежда “.

„ Официалната медицина предлага храненето да става по познатия способ – първо, второ, трето. Но това е неправилно. В наши дни гълтаме четири – пет пъти повече храна, в сравнение с е нужно на тялото ни, с цел да се намира в положително и чудесно здраве “, твърди Неумивакин.

Според него е доста значимо да изработим също по този начин режим на приемане на течности и най-много на приемане на вода.

„ Водата идва в клетката единствено в чист тип. Именно такава чиста вода е належащо да се пие към два литра на ден. Силно минерализираните води, газираните питиета – това са рискови артикули. Клетката се усеща длъжна да ги прочисти. Кафето и чаят дават кратковременен прилив на сила, само че това единствено задълбочава дефицита на вода.

„ Замърсената “ вода навлиза в клетката и вместо последната да получи сила, тя би трябвало да отдаде запас за очистването на течността. „ Боклукът “ се натрупва, а вода не доближава. Оттам идва и неналичието на сила у индивида “, споделя Неумивакин. И изяснява по какъв начин да си създадем „ чиста вода “: „ Чистата вода не е тази, която се продава. Бутилираната вода е киселинна. Нейното РН е 6.5-7. Как да си създадем фактически чиста вода? Налейте вода в кана или бутилка от вечерта и до сутринта хлорът в нея ще се е отделил. Утайка заран има безусловно, въпреки и да не е видна с просто око.

Внимателно отлейте 2/3 от размера на водата, без да я разклащате. Сложете я в съд на котлона и кипнете, само че не до цялостно шупване, а до положение на дребни мехурчета. Това е по този начин нареченото „ студено шупване “, който резервира структурата на водата в течение на едно денонощие. Именно такава вода е нужна на клетките. Те към този момент няма да губят сила за нейното ликвидиране. Това е в действителност „ жива вода “, която възстановява човешкото здраве “. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР