Доктор Дре е в процес на развод и половинката му

...
Доктор Дре е в процес на развод и половинката му
Коментари Харесай

2$ млн. издръжка иска съпругата на Дре - slava.bg

Доктор Дре е в развой на бракоразвод и половинката му желае рекордна прехрана. Никол Янг е подала молба за анулиране на брака им преди 2 месеца, в която упорства да получава 2 млн. $ на месец от популярния си брачен партньор, написа TMZ.

Г-жа Янг е приготвила обстоен лист за какво изисква тъкмо тази сума, който включва:

Разходи за почистване и пране – 10 000 $ на месец;
Дрехи – 135 000 $ на месец;
Образование и други свързани разноски – 60 000 $ на месец;
Ипотека – 100 000 $ на месец;
Сметки за телефон, интернет и други – 20 000 $ на месец;
Дарения – 125 000 $ на месец.

Като цяло разноските ѝ за един месец са към 2 530 000 $, пресметнаха от медията. Към момента музикалният продуцент покрива всички разноски на жена си, която живее във вилата им в Малибу, дружно с прислужници, персонален готвач, защита и така нататък

В документите, подадени в съда, Янг твърди обаче, че той е спрял достъпа им до техните финанси и даже до черната ѝ карта AmEx. Никол е безапелационна, че тя има подписан предбрачен контракт, само че преди години Дре го бил раздрал, с цел да опази милиардите си.

Тя твърди, че преди няколко месеца той бил вербално нападателен към нея, псувал я, гонел я от вкъщи им и даже ѝ забранил да харчи и стотинка от парите му. Никол разкрива още, че той я заплашвал да спре да рови с юристите си в неговото финансово положение, тъй като щяла да си навлече „ война “ с него.

Но Янг е безапелационна, че няма да се откаже от настояванията си и даже упорства той да заплати 5 млн. $ – таксата на нейните юристи. Жената е уверена, че ще упорства за всеки цент, защото преди и по време на брака си с него е търпяла „ физическо и вербално принуждение, в резултат на прекомерното му предпочитание за надзор “.

Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР