Докосването е едно от нещата, чрез които показваме нежност и

Докосването е едно от нещата, чрез които показваме нежност и ...

Водолей, Дева...Кои зодии не обичат да ги докосват?.


Докосването е едно от нещата, чрез които показваме нежност и обич към околните. Някои хора обаче не смятат, че това е правилният начин за изразяване на емоции и предпочитат да странят от такъв вид действия. Още повече се стремят да накарат и другите да не ги докосват по никакъв начин.

Някои обичат физическия контакт независимо дали е с познат или не. Други обаче не изпитват такива топли чувства към всеки и всячески се опитват да ограничат този вид общуване.

Може да сте от тези, които обожават някой да ги пипа постоянно, но сигурно имате и човек в обкръжението, който изпитва ужас всеки път, когато трябва да поздрави някого с прегръдка.

Тази разлика в предпочитанията може да се обясни и с астрологията. Зодията определя много черти от човешкия характер и има пръст и в това дали дадена личност обича близостта, или не. Ето някои от знаците в зодиака, които по-добре да не пипате.

Водолей

Ако те се опитат да успокоят приятел или половинката си, най-вероятно няма да покажат твърде много емоция. По-скоро биха ви предложили адекватно решение на ситуацията вместо да ви прегръщат и да стоят близо до вас.

Ако искате да повдигнете духа си чрез мъдри думи, а не чрез действия, то тогава Водолеят е най-правилният избор за това. Винаги ще ви предложи добри съвети, но не очаквайте прекалена близост от него.

Дева

Представителите на тази зодия изпитват непоносимост към гъделичкане. Това е вид мъчение за тях и дори може да пострадате, ако опитате този вид дейност върху тях. 

Още за зодиите, които не обичат да ги докосват, четете в Tialoto.bg 
 По публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg