Доколко си успешен може да бъде измерено по различни начини

...
Доколко си успешен може да бъде измерено по различни начини
Коментари Харесай

Пол Макартни - първият музикант-милиардер във Великобритания

Доколко си сполучлив може да бъде измерено по разнообразни способи - с премиите, които си получил в сферата си, с признанието на публиката или обществеността, със личното ти чувство за пълноценност. Доста сигурна мярка за триумф в обществото обаче се оказва благосъстоянието, което си спечелил.
 Риана, Forbes, оповестяването ѝ за най-младата жена милиардер и какъв брой тъкмо е благосъстоянието ѝ
Ето какъв брой е благосъстоянието на Риана

Вече е най-младата жена милиардер

По този аршин сър Пол Макартни може да брои 2023 година за изключително сполучлива своя година. Легендарният Beatles стана първият музикант-милиардер в класацията Rich List на Sunday Times.

81-годишният Макартни е нараснал благосъстоянието си с 50 милиона английски паунда, с помощта на облагите от турнета, приходите от музикалния му азбучник, както и кавъра, който Бионсе направи на песента му от 1968 година " Blackbird ". В момента то е 1.2 милиарда паунда.
 Снимка 665518

Сред останалите представители на шоубизнеса в " листата на богатите " са сър Елтън Джон, сър Андрю Лойд Уебър, както и фамилията на Дейвид и Виктория Бекъм, минали заветния предел от 350 милиона паунда.

В листата на Sunday Times са включени 350 британци с благосъстояние над 350 милиона, като общо те имат 795.3 милиарда паунда - сума, по-голяма от брутния вътрешен артикул на Полша, означават Военновъздушни сили.
 Снимка 664949

" Тази година в листата имаме нови хора, които са от изкуствен интелект и виртуални светове, само че и такива, които се занимават с ВиК консумативи и образователни пособия ", разяснява Робърт Уотс от Sunday Times.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР