Доколко познават мъжете си участничките бе в основата на снощното

...
Доколко познават мъжете си участничките бе в основата на снощното
Коментари Харесай

Зрители за двойка в Един за друг: Майка и син ли са, или гаджета? Закрила на детето къде са?

Доколко познават мъжете си участничките бе в основата на снощното съревнование в " Един за различен ". В първата част от играта мъжете отговаряха на въпроси, с които да оценят разнообразни свои характерности и качества като самочувствие, емоционалност, просветеност, признават ли си грешките, какъв брой добър ухажор е, вслушва ли се в мнението й, прости ли елементарно, какъв брой са харесвани и какъв брой деца желаят. 

Най-много коментари събраха Цветослава и Кристофър. Тя е на 33, а той е на 22 години. Тя работи в община Своге в дирекцията, отговаряща за европейските стратегии и планове, а той е доставчик. Съседи са и се познават се от доста години. По това време тя живее с бащата на детето си.

Ето дребна част от мнението на консуматори на Facebook след вчерашното им присъединяване:

- Моят внук е на 8 години и мисля, че по доста въпроси е по-умен и разумен. Това момче е цялостен Дечко и на всяка крачка се излага, а да не приказваме, че въобще не си подхождат и разликата в годините ужасно доста им проличава. Няма две отзиви по въпроса, че въобще не са един за различен. Съжалявам!

- Ох, тези са доста смешни. Тя го принуждава да й прости, все той бил отговорен, тя безгрешна, надали не с помощта на нея той превъзмогнал загубата на татко си. Алооо, ти не си богиня, а момчето е толкоз простовато, че не е истина. Щом стои като плебей при нея, смятай какъв брой е интелигентен.

- Ах, маминото, доста са ми занимателни тия, само че към момента не мога да схвана по какъв начин са позволили майка и наследник да вземат участие в шоуто, този Дон Жуан е 20 години, преди години бил харесван и обожаван от дамите. Кои са тия дами - бабите, дето са го гледали, цялостен цирк са, тук управляващите няма ли да се намесят, нещо протекция на детето ало? Тя си е се взела още едно дете, а момчето има проблеми, взел си е втора майка, която да го дундурка и споделя какъв брой го обича и единствено 10-ки да получава, ей доста сте сладки, ах, маминото!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР