Доклад постави България и Португалия на първо място сред най-евтините

...
Доклад постави България и Португалия на първо място сред най-евтините
Коментари Харесай

The Sun: България е най-евтиното място за почивка през лятот...

Доклад сложи България и Португалия преди всичко измежду най-евтините разновидности, където могат да почиват фамилии това лято.

" The Sun " разкрива кои са дестинациите с най-вече преимущества, от които да се възползват британците и къде ще им е най-изгодно.

Оказва се, че страната от Зеления лист - Португалия, е най-евтината дестинация, употребяваща еврото, като Алгарве излиза на върха.

Португалският остров Мадейра попадна в челната десетка, до момента в който Португалия беше и третата най-евтина от 46 горещи точки за отмора в света.

Най-евтината дестинация обаче още веднъж е Слънчев бряг в България за четвърта поредна година.
За да се дефинира най-евтината дестинация, отчетът преглежда цената на следните общи разноски:

Тристепенна вечеря за двама с вино

Бутилка бира

Чаша вино

Кутия кока-кола

Голяма бутилка вода

Чаша кафе

Слънцезащитен крем

Препарат срещу инсекти

В българския курорт всичките осем разновидността за харчене доближават единствено £ 28, а бутилка бира коства единствено 47 пенса - по-евтино от кутия кока кола

За съпоставяне, Португалия, въпреки и към момента евтина, това доближава 44 паунда. На второ място е Мармарис в Турция, където излиза £ 37.

Най-скъпите места в Европа, където да се отправите, са до Ница във Франция, където ще похарчите 94,71 паунда за същите неща, както и Пулия в Италия (93,67 паунда) и Корфу в Гърция (91,09 паунда).

Исландия, друга дестинация в зеления лист, е една от най-скъпите в листата, като стига до големите 130,34 английски лири.

Най-лошата оферта? Абу Даби, което ще ви вземе 159,01 английски лири за същия разкош.
Въпреки че България е най-евтиният вид, тя за жалост нее в Зеления лист, което значи, че британците ще би трябвало да се слагат под карантина за 10 дни, когато се връщат във Англия, написа " The Sun ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР