Доклад на ДАНС - активно мероприятиеПроф. Момчил Мавров беше избран

...
Доклад на ДАНС - активно мероприятиеПроф. Момчил Мавров беше избран
Коментари Харесай

След скандали в пленарна зала: Парламентът избра проф. Момчил Мавров за подуправител на НЗОК

Доклад на ДАНС - интензивно мероприятие
Проф. Момчил Мавров беше определен за подуправител на НЗОК по предложение на ПГ на ГЕРБ-СДС, само че след три часа кавги в пленарна зала, защото от ППДБ отхвърлиха да поддържат номинацията.

“Подуправителят на НЗОК трябваше да бъде излъчен от ГЕРБ-СДС, когато договаряхме този модел за НЗОК, сътрудниците (от ППДБ, б. р.) предложиха име на шеф на НЗОК, и го подкрепихме, а подуправителят да е от ГЕРБ ”, изясни предварителната сделка в болшинството водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият министър председател уточни, че от ППДБ не са си удържали на думата, а на договарянията са участвали Кирил Петков, Лена Бориславова и Асен Василев. “Според договорката ни с ППДБ, ГЕРБ трябваше да получил подуправителя. Това беше пакетната договорка. Когато шефът е от Политическа партия, няма никакво значение кой е заместител ”, сподели след гласуването в зала Борисов.

Кирил Петков стартира скандал с Движение за права и свободи, стигна се до пререкания сред него и ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, а водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ги прикани да излязат от пленарна зала и “да се схванат като мъже ”.

От ППДБ твърдяха, че в секретно деловодство има отчет от ДАНС против проф. Мавров. Но проф. Костадин Ангелов (ГЕРБ) съобщи, че това е “поредно интензивно мероприятие ” и е изискал спомагателна информация, с цел да разбере какво се случва с цитираната инспекция против Мавров.

“Отговорът споделя, че инспекцията е прекъсната, тъй като няма данни за осъществено закононарушение. Защото сигналът, който е пуснат, е интензивно мероприятие ”, сподели проф. Ангелов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР