Доказаният телевизионен продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на

...
Доказаният телевизионен продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на
Коментари Харесай

Константин Караджов се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп

Доказаният ефирен продуцент Константин Караджов се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп и ще работи за одобряване престижа ѝ на меродавен и най-използван източник на информация. Той заема позицията изпълнителен продуцент на NOVA NEWS като част от дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ на водещата мултиплатформена медийна и софтуерна компания. Усилията на Константин Караджов ще бъдат съсредоточени в развиването на новинарския канал и обогатяване на осведомителното наличие.

„ С присъединението на Константин към нюзрума ни продължаваме тактиката за привличането на най-успешните експерти на българския ефирен пазар. Сигурен съм, че като изпълнителен продуцент на NOVA NEWS , той ще подсигурява на феновете справедлива журналистика и независимо отразяване на новините, от мястото, където те се случват “ - разяснява Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

„ Ентусиазиран съм и признателен за опцията да се включа в екипа на Нова Броудкастинг Груп като допринеса с опита си за развиването на новинарския канал “ – сподели Константин Караджов.

Телевизионният публицист има богата професионална биография, градена в продължение на повече от 20 години. Той е бил кореспондент, водещ, продуцент и зам. основен редактор в bTV. Преди това има опит като интернационален редактор и кореспондент във в. „ Сега “. За своята журналистическа работа той е отличаван с редица награди, измежду които грамота за принос в региона на достъпа до информация от фондация „ Програма достъп до информация “ и премия на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ) за важен принос в развиването на осведомителните и информационни технологии в България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР