Докато войната продължава на изток, светът тепърва научава истината за

...
Докато войната продължава на изток, светът тепърва научава истината за
Коментари Харесай

Бруно Бекман: За жестокостите в Буча от първо лице

Докато войната продължава на изток, светът занапред научава истината за случилото се в регионите, напуснати от съветските военни елементи.

В покрайнините на Киев се водиха едни от най-тежките сражения на украинската войска с съветските сили. Броят на починалите хора към момента остава неразбираем, ориста на мнозина е незнайна, опустошенията са потресаващи.

В серия от репортажи особено за Българска национална телевизия журналистът Бруно Бекман сподели по какъв начин наподобяват в този момент тези белязани от войната села и градове. Днес Бруно Бекман беше в Буча, а на следващия ден очаквайте репортажа му оттова.

" Намирам се в центъра на Буча, градът, чието имe стана синоним на най-жестокия епизод и облик на войната от началото на нашествието. Изглежда, че Мариупол - град със 477 890 поданици и животът на всички тези 477 890 поданици беше преобърнат по отблъскващ метод - ще падне в някой от идващите дни. Разликата с Буча е, че там светът няма да има самостоятелен взор и източник, който да документира последствията от нашествието в Мариупол, откакто бъде високомерен от съветските сили. ", предава Бруно Бекман за Българска национална телевизия София от Буча, Украйна
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР