Докато Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на

...
Докато Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Путин разкарал 150 души от обкръжението си по подозрение, че били предатели и шпиони

Докато Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През приготвя Русия за заключителен взлом против Украйна, в това време президентът е подхванал и една от най-масовите чистки, откогато е пристигнал на власт.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4096
По информация на вестник " Дейли Мейл " президентът на Русия е разчистил обкръжението си от минимум 150 души, за които получил сведения, че са предатели и шпиони и работят в интерес на Запада.

В опитите си да реорганизира силите си, Путин е подел " лов " против избрани чиновници от ФСБ, за които му било казано, че упражняват шпионска активност.

От контраразузнаването споделили пред Путин, че точно поради тях се стигнало до теч на информация по отношение на някои от дейностите на съветската войска в Украйна.

Така, да вземем за пример, часове преди Русия да нахлуе в Украйна, Англия и Съединени американски щати към този момент бяха разгласили карта с позициите на съветските сили и от кое място тъкмо ще влязат. Освен това дотук военната акция на Русия не върви с необикновен триумф, заради което Путин интензивно търси виновни за проваления блицкриг.

По последни данни Путин е утроил числеността на войските си в обезверен опит да нападна района на Донбас, където се надява да изкове значима победа преди 9 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР