Докато управлява служебното правителство, България няма да предоставя на Украйна

...
Докато управлява служебното правителство, България няма да предоставя на Украйна
Коментари Харесай

Позорният индивид Румен Радев: Докато управлява служебното правителство няма да дадем нито танкове, нито ПВО, нито изтребители на Украйна

Докато ръководи служебното държавно управление, България няма да дава на Украйна своите изтребители, нито своите танкове или противоракетни установки, разгласи позорният субект Румен Радев, който поради нелепостта на част от българите е втори мандат президент на България. Радев приказва пред публицисти преди започването на конференция " Антикорупция и национална сигурност ".
 
Той добави, че е редно " българските жители занапред да знаят позициите на партиите, които скоро ще вземат решение от името на страната дали ще бъдат част от напъните за възобновяване на мира или на удължаването на войната ".
 
" България не поддържа и не е част от общата поръчка за доставка на снаряди за Украйна. Ние ще подкрепим европейски дипломатически старания за възобновяване на мира ", посочи протежето на ген. Реешетников.
 
Вчера стана ясно, че на взаимното съвещание на министрите на защитата и на външните работи на страните от Европейския съюз е било разисквано даването на 155-мм снаряди за Киев.
 
Военният министър Димитър Стоянов (известен като " Митко СМС-а " ) изясни, че България не е част от тази обща социална поръчка и няма по какъв начин да бъде, защото не употребява муниции с подобен диаметър. 
 
Според Радев по този начин страната ни ще даде на Европейски Съюз знак за своя суверенитет във взимането на решения.
Румен Радев дефинира като " безспорни спекулации " слуховете за банкрут на страната. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР