Докато целият свят търси Кейт Мидълтън, Бъкингамският дворец си търси

...
Докато целият свят търси Кейт Мидълтън, Бъкингамският дворец си търси
Коментари Харесай

Търсите си работа на Острова? Бъкингамският дворец отвори позиция за PR след скандала със снимката на Кейт

Докато целият свят търси Кейт Мидълтън, Бъкингамският замък си търси нов помощник по връзките. Това излиза наяве от публикация, качена на формалния административен уебсайт на английското кралско семейство.

Отделът за персонален секретар на двореца търси експерт по връзки с медиите, който да „ създава наличие за разнообразни платформи “.

Уведомлението за работа идва малко повече от седмица, откакто кралските особи разгласиха поправена фотография на Кейт Мидълтън и нейните деца. Снимката беше отстранена заради опасения, че е подправена.

По-късно принцеса Кейт се извини, като сподели: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране “.

За новата позиция в Кралското домакинство, се търси благополучен претендент с „ око за детайлите “ и „ дарба да процъфтява в забързана и динамична среда “, с цел да улесни медиите в кралските задължения и резиденции.

Като се има поради, че позицията е за Бъкингамския замък, а не за двореца Кенсингтън, членът на личния състав най-вероятно ще бъде включен в работата по медийната тактика на крал Чарлз III, пишат медиите на Острова.

В обявата за работа се споделя, че асистентът ще получава начална заплата от £25,642.50 ($49,687.60) на година.

Успешният претендент би трябвало да има „ изключителни междуличностни умения “, да работи добре в къси периоди и ще би трябвало „ бързо да откри доверие “ с другите членове на екипа.

Въпреки че работата може да наподобява взискателна поради последните медийни стихии в монархията, преимуществата включват 25 годишни дни отпуск (плюс публични празници), „ отличен “ пенсионен проект и страхотна отстъпка от 20 % в Royal Collection Trust Shops.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР