Докато Трейси Барлоу изглежда готова да напусне калдъръма, ние хвърляме

...
Докато Трейси Барлоу изглежда готова да напусне калдъръма, ние хвърляме
Коментари Харесай

ITV Coronation Street Любовният живот на звездата на Трейси Барлоу Кейт Форд и болезненият развод от телевизионния съпруг

Докато Трейси Барлоу наподобява подготвена да напусне калдъръма, ние хвърляме взор към живота на актрисата Кейт Форд отвън екрана.

Носят се клюки, че мъжемелачката Трейси Барлоу може да е на път да напусне Коронейшън стрийт и да отиде в слънчева Испания след 22 години, оставяйки разрушения си брачен партньор Стив Макдоналд да се раздруса от аферата си с неговия футболен кумир Томи Орпингтън. Но – надалеч от камерите – актрисата Кейт разкри, че е имала сложни моменти през годините.

47-годишната актриса е родена в Салфорд и е посещавала учебно заведение в Къмбрия и Ланкашър, преди да продължи да учи актьорско майсторство в Академията за трагично изкуство Уебър Дъглас. Преди да получи ролята на Кори, тя имаше първата си актьорска изява през 1995 година, когато взе участие в музикален видеоклип към песента на Бийтълс „ Free as a Bird “.

На екрана тя излиза с хора като Чарли Стъбс, Роб Донован и Стив Макдоналд, само че отвън екрана тя е самотна майка на 15-годишния Отис. Някога Кейт беше свързван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР