Докато тръпнем в очакване на датата 21 юли, когато филмът

...
Докато тръпнем в очакване на датата 21 юли, когато филмът
Коментари Харесай

Диагнозата, с която се е сблъскала режисьорката на Барби Грета Гъруиги

Докато тръпнем в очакване на датата 21 юли, когато филмът " Барби " ще се появи публично по кината, следим какво се случва с хората, забъркани в изработката му. Така да вземем за пример неотдавна стана ясно, че режисьорът Грета Гъруиг е съумяла да си обезпечи нов план, по който ще работи в бъдеще. Според The Hollywood Reporter, тя се е договорила с Netflix за режисурата на два кино лентата по книгите " Хрониките на Нарния ".

След " Барби " е ред на " Хрониките на Нарния "

Какво ли ще забъркат Netflix и Грета Гъруиг

Името на Грета Гъруиг нашумя извънредно напоследък - въпреки всичко точно с помощта на нея може да гледаме обичаната кукла Барби, оживяла на огромния екран.

39-годишната режисьорка, която има опит и като актриса, написа дружно със своя сътрудник Ноа Баумбах сюжетът за кино лентата. Двойката, която е дружно от 2011 година насам, има две деца, родени надлежно през 2019 година и началото на 2023 година

Наскоро Грета Гъруиг направи любопитно самопризнание, обвързвано с персоналния ѝ живот. Тя разкри, че е диагностицирана със синдрома на недостиг на вниманието и хиперактивност (СДВХ), освен това в една много късна възраст. Тя си спомня, че е била доста пламенно дете, чиито родители безусловно са се борили да я " изморят ".

За състоянието си, което може да докара до импулсивно държание и проблеми с концентрацията, Грета Гъруиг приказва в изявление за Guardian.

" В учебно заведение имах остатък от сила. Дотолкова, че майка ми взе решението да ме запише на всички действия, свързани с придвижване. Винаги съм имала голямо количество възторг и интензивно въображение. Просто се интересувах от всичко. "

Грета Гъруиг споделя и че огромният ѝ наследник, който сега е на четири години, е наследил любовта ѝ към " високата драма ".

" Понякога мощно драматизира нещата. Например ще падне на пода. Направи това оня ден, когато не съумях да му подготвя закуска неотложно, тъй като хранех тримесечния му брат. Тогава той се тръшна и плачейки съобщи, че животът му е доста сложен. Определено е взел това от мен ", споделя режисьорката.

Преди два дни, в неделя, се състоя премиерата на  в Лос Анджелис. Грета Гъруиг присъства сама на събитието, защото брачният партньор ѝ Ноа бе зает с стачките на Гилдията на американските писатели, които се организират тази година като част от спор за възнаграждение и условия на труд.

" Барби " с Марго Роби и Райън Гослинг се задава с цялостна газ

Какво ни демонстрира новият филмов откъс на кино лентата на Грета Гъруик

По време на блестящото събитие Грета Гъруиг не пропусна да покаже поддръжката си към Ноа, както и към писателите като цяло, казвайки: " Моят съавтор, моят сътрудник в любовта и изкуството, Ноа Баумбах не е тук. Той буйно поддържа битката на Гилдията на писателите на Америка. Но желая да подчертая, че този филм е и негов, той е част от " Барби ". Нищо във кино лентата не се е случило без него и нищо в Холивуд не се случва без сценаристи. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР