Докато стилът на косата ви не ви определят напълно, то

...
Докато стилът на косата ви не ви определят напълно, то
Коментари Харесай

Ето какво разкрива дължината на косата ви за вашата личност

Докато стилът на косата ви не ви дефинират изцяло, то дължината приказва доста за вашата персона. Вашата прическа може да сътвори у другите визия за вашите желания, нещата, които не харесвате и ползите ви. В взаимозависимост от това дали вашата коса е къса, междинна или дълга, можете да се свържете с някои от личностните черти по-долу. Независимо дали го осъзнавате или не, вашата прическа изпраща фини известия! Продължете да четете, с цел да разберете какво споделя прическата ви за вас!

1. Прическа „ Пикси ” или доста къса коса  

Късата коса приказва, че сте уверени, обществени и закачливи. Лесно създавате нови другари и се радвате на работа, която предизвиква интелектуално мислене. Вие показвате честност и самоконтрол, даже по време на спор. От време на време вашата импулсивна страна надвива и вие действате без да мислите  много.

2. Коса на линия, над раменете

Тази прическа разкрива на хората, че сте недвусмислени. Винаги говорите истината, даже когато не е елементарно. За разлика от доста други, вие можете да намерите салдото сред персоналния и професионалния си живот. Не можете да понасяте рутината и обичате да пробвате нови неща.

3. Коса до раменете

Тази прическа демонстрира, че сте женствени и изискани. Вашата естествена хубост бива видяна от всеки, който мине около вас. Наслаждавате се на провокациите и сте експерт в правенето на другари. Обичате да говорите, само че също по този начин сте и превъзходен слушател, което ви оказва помощ да поддържате другарствата си.

4. Дълга или супер дълга коса

Дългата или супер дълга коса демонстрира на другите, че сте деликатни и търпеливи. Имате огромни фантазии и не се страхувате да ги споделите. Обичате да сте в дълготрайни взаимоотношения, в които можете да дадете всичко от себе си, само че сте селективни, когато става въпрос за сътрудник. Вашето неизменност и блян ви оказват помощ да се борите за фантазиите си и да постигнете задачите си.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР