Докато се стремим да станем най-добрите версии на себе си,

...
Докато се стремим да станем най-добрите версии на себе си,
Коментари Харесай

Пет съвета според зодията за успех и хармония през 2023 г.

Докато се стремим да станем най-хубавите версии на себе си, е потребно да се вслушаме и в препоръките на звездите. Дали е време да бъдем по-откровени или да сложим себе си преди всичко, кои зодии би трябвало да са нащрек за ножове в гърба на работното място и по какъв начин да се радваме на по-хармонични любовни връзки, разкриваме в галерията. 

А ето ги и петте съвета съгласно зодията ви, които ще ви донесат триумф и естетика в връзките през 2023 година:
Овен: изразете страстите си
1. Споделете по какъв начин се чувствате с вашите близки. Ако се доверите малко повече на хората, на които държите, това ще ви направи по-отворени към близките, ще задейства положителни сили към вас и ще ви донесе нови, потребни връзки.

2. Отворете съзнанието си за всичко, което се случва към вас. Не позволявайте да ставате плебеи на навика и главните си потребности в всекидневието. Ако разширите своя кръг от ползи, това ще ви обогати духовно.

3. Научете се да изразявате страстите си, вместо да ги потискате и задържате в себе си.

4. Ако не сте обвързани, отворете сърцето си за любовта. Не оставяйте остарели разочарования да блокират нови страсти в сантиментален проект.

5. Заложете на това да научите нови неща през тази година. Уменията и знанията, които можете да придобиете, ще ви оказват помощ да се развивате отсега нататък.
Телец: погрижете се за себе си
1. Вместо да се тревожите за бъдещето, започнете да търсите способи да решавате дребните проблеми сега. Съсредоточете се върху сегашния миг и се радвайте на мига.

2. Обърнете внимание на кръга си от другари. Някои хора, на които държите, може би не ви отвръщат със същото и би било добре да се отдръпнете от тях. От друга страна бъдете подготвени да допуснете до себе си и нови хора.

3. На любовния фронт взимайте решенията си независимо, без да се влияете прекалено много от мнението на родственици и другари.

4. Обожавате да обгрижвате хората, които обичате, само че е добре през 2023 година да обърнете повече внимание на своите потребности.

5. Правете по-често нещата, които покачват самочувствието ви. Така ще привлечете повече благосклонности и триумф към себе си.
Близнаци: бъдете търпеливи и независими
1. Прекратете някои токсични другарства и ще осъзнаете какъв брой е скъпо да се освободите от рестриктивните мерки, които някои хора ви постановат.

2. Отделете повече време за себе си, с цел да се преоткриете и да намерите нови занимания и инициативи, които да ви заредят положително.

3. Не бъдете припряни и се научете да проявявате самообладание, с цел да получите най-хубавото.

4. Не споделяйте прекомерно персонални неща с хора, които не познавате добре, изключително на работното място.

5. Следвайте сърцето и инстинктите си, без значение дали става въпрос за опция за покачване или опция в сантиментален проект. Взимайте тези решения, които чувствате за верни, вместо да вършиме това, което другите чакат от вас.


Рак: време за смяна
1. Не се насилвайте да вършиме неща, които не харесвате. Ако нещо носи доста негативизъм в живота ви (личен или професионален), би трябвало да се отървете от него, без да съжалявате.

2. Не се отдавайте на отрицателните мисли и крайни систематизирания, когато се сблъсквате с ежедневни проблеми.

3. Пазете се от внезапна смяна в страстите. Не скачайте от една прекаленост в друга и контролирайте реакциите си, с цел да не съжалявате по-късно.

4. Последвайте фантазиите, чието сбъдване от дълго време отлагате: ужасно пътешестване, забавен курс, смела смяна вкъщи и друго.

5. Позволете си да се срещнете и да поддържате връзка с нови хора, само че също по този начин не забравяйте и подценявайте най-близките. Възможно е те да имат потребност от вас, даже да не го споделят непосредствено.
Лъв: използвайте възможностите
1. Постарайте се да постигнете триумф в региона, в която от много време влагате доста старания. Тази година Вселената ще ви даде доста благоприятни условия, тъй че се възползвайте оптимално от тях.

2. В любовен проект се поучете от грешките в предишното, само че и го оставете зад тила си. Не позволявайте страхове от минали връзки да попречат на връзките ви сега.

3. 2023 година за вас е година за ново начало, по тази причина не се колебайте да извършите сериозна крачка, в случай че нещо ви тормози от дълго време: сменете работата, избягвайте хората, които ви натоварват или променете нещо във връзката си.

4. Не е нужно да бъдете мощни от самото начало, позволете си да деянията уязвимост, давайки късмет на приятелите си да ви оказват помощ. Те ще знаят по какъв начин да ви утешат.

5. Взимайте повече решения независимо, вместо да слушате препоръките на близки и родственици.
Дева: бъдете егоисти
1. Отделяйте повече време да анализирате живота и държанието си, с цел да бъдете по-осъзнати и сполучливи през 2023г.

2. Проявявайте повече самообладание, когато се захващате с дребни или досадни отговорности.

3. Избягвайте да говорите за огромните си персонални цели пред хората към вас, тъй като не всеки ви изпраща положителна сила и ви желае положителното.

4. Ваша персонална идея е да се грижите за всички към себе си, само че през идната година ще е по-полезно да обърнете повече внимание на себе си и вашите потребности. А тези, които ви обичат, ще оценят дребната доза нарцисизъм, тъй като имате потребност от него!

5. Позволете си да се освободите от целия отрицателен товар, който сте носили със себе си през годините. Миналото си остава минало. Колкото по-бързо се отървете от него, толкоз по-добри са възможностите да достигнете напълно нови висоти в живота.


Везни: триумфът е в постоянството
1. Поработете върху физическия си комфорт, като наблегнете на потребното хранене, ограничите алкохола и прекарвате повече време в разходки измежду природата.

2. Отворете съзнанието си за дребните наслади, с цел да откриете в себе си признателност за сегашния миг. Лесно може да се увлечете в съжаления поради предишното или паники за бъдещето и да не забележите скъпите моменти в този момент.

3. Позволете си да се гордеете със своя триумф, без значение какъв брой огромен или дребен е той. Позволено ви е да се радвате поради това, което сте постигнали, не се срамувайте.

4. Постоянството е преимущество. Незабавните резултати могат да дойдат бързо, само че удовлетворението, което носят, сигурно и ще изчезне бързо. Малките прояви на самообладание ще ви се отплатят десетократно.

5. Вие заслужавате любовта и грижите, с които дарявате всички останали в живота си. Отделете време за себе си.
Скорпион: намалете темпото
1. Не се предоверявайте на хора, които неотдавна са се появили в живота ви и прекомерно рано показват предпочитание да се сближат доста с вас.

2. Животът ви е доста забързан, позволете си да намалите малко темпото и да се насладите на някои дребни наслади. Не забравяйте, че в живота значимото е пътешествието, а не крайната цел.

3. На работното място не смесвайте другарството и професионалните връзки. Възможно е хора, които сте смятали за близки, да ви предадат.

4. Не се чувствайте длъжни да се забавлявате по този начин, както околните ви желаят. Открийте личните си способи да презаредите и направете приятелите и половинката си част от тях.

5. Когато допускате неточности, не бъдете твърди строги към себе си. Вместо това си направете нужните заключения. Не забравяйте, че никой не е съвършен и се отпуснете!


Стрелец: бъдете откровени
1. Възможно е през годината да страдате от недоумение от страна на близки, да не получавате помощ от сътрудниците си и даже да допуснете неточности в работата. Не реагирайте прочувствено и не бързайте да хвърлите виновността върху близките. Направете си нужните заключения и разчитайте повече на себе си.

2. Ако хора от предишното ви се опитат да открият още веднъж връзка с вас, не им се доверявайте прекомерно елементарно.

3. Бъдете по-откровени, в случай че нещо не ви удовлетворява във връзката или в колегиалните връзки. Споделяйте в точния момент по какъв начин се чувствате, вместо да трупате неодобрение е себе си, което може да утежни връзката с тези хора.

4. Забавете темпото и проявете успокоение. Научете се да релаксирате пълноценно и да си почивате по-често, даже и за малко.

5. Да позволите някой да ви види тъжни не е демонстрация на уязвимост. Споделяйте възприятията си със своите близки по-често.
Козирог: премахнете всичко отрицателно
1. Стремете се да изживявате всеки ден щастливо и пълноценно. Ако усетите, че нещо блокира позитивната ви сила, може би е време да го премахнете от живота си.

2. Отидете на едно или повече пътувания през годината и пробвайте нови прекарвания.

3. През 2023 година ви чакат огромни промени. Не се съпротивлявайте, а ги приветствайте в живота си.

4. В професионален проект има хора, които ви завиждат, само че не хабете сила да се борите с тях. Игнорирайте ги и не позволявайте негативизма им да стопира вашето развиване.

5. Отделете повече време да изслушате половинката си. Не позволявайте желанието ви да се развивате кариерно да заплаши хармонията във връзката ви. Ако сте необвързани, отворете съзнанието си за нечий интерес, който може би до момента не сте забелязвали.
Водолей: бъдете откровени и признателни
1. Бъдете деликатни към околните си и ги обгрижвайте. Възможно е от време на време без да осъзнавате да ги наранявате или пренебрегвате, без те да са ви го споделили.

2. През идната година ключът към триумфа ви е в това да бъдете по-адаптивни и отворени за смяна. Научете се да приемате повече хората с техните особености, както и да се вслушвате в препоръките на другите.

3. Спрете да анализирате и да се наказвате поради неточности от предишното. Бъдете по-великодушни към себе си.

4. За да се радвате на мощно и уравновесено партньорство, би трябвало да залагате на откритата, откровена връзка. Не говорете с недомлъвки и бъдете почтени. Така връзките ви, без значение дали става въпрос за другарство или обич, ще станат по-стабилни.

5. Радвайте се на това, което имате и сте постигнали, вместо да тровите мислите си с неодобрение от всичко, което ви липсва.


Риби: бъдете милостиви към себе си
1. Не е нужно да се критикувате за всяка дребна неточност в живота си. Понякога нещата не се получават, само че повярвайте, че най-после всичко ще бъде наред. Не се подценявайте поради страдание за неверни действия.

2. Думите имат голяма мощ. Бъдете малко по-сдържани и не говорете преждевременно.

3. Научете се да бъдете признателни на хората, които са ви помагали. Показвайте го по-често и това ще заздрави връзката ви с тях.

4. Възможно е да сте страдали от дискомфорт или разрушено сърце в предишното, само че не всеки има желанието да ви нарани, тъй че не затваряйте сърцето си за нови хора.

5. Трудностите са неизбежни, само че би трябвало да се възползвате оптимално от това, което животът ви предлага. Във всяка обстановка може да се откри нещо потребно, стига да не се парализирате от неуспеха.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР