Докато се чудим ще бъде ли отново Гал Гадот Жената

...
Докато се чудим ще бъде ли отново Гал Гадот Жената
Коментари Харесай

Каква е тайната на щастливия брак за Гал Гадот

Докато се чудим ще бъде ли още веднъж Гал Гадот Жената знамение и дали ще има въобще трети филм от поредицата, може напълно скоро - на 11 август, да гледаме актрисата в най-новото ѝ заглавие. Това е трилърът Heart of Stone, който ще се популяризира в платформата на Netflix.
 Гал Гадот в Heart of Stone - филмов откъс на новия екшън на Netflix
Гал Гадот влиза в екшъна

Трейлър на Heart of Stone

Любопитното е, че във кино лентата е забъркан и брачният партньор на Гадот - предприемачът Ярон Варсано влиза в ролята на продуцент. А да работиш дружно с половинката си, нормално не е лесна задача. Затова двамата съпрузи са взели решението да се " съгласяват да не се съгласяват " по време на взаимната си активност.

Според Гал точно това е рецептата за триумф, когато става въпрос за общ бизнес с колегата. В новия брой на People акстрисата споделя, че тайната на хармоничното съдействие е " да оставиш егото настрани ".

, която извършва ролята на разследващ сътрудник във кино лентата, продължава: " Мисля, че откакто авансово се договорихме не всеки път да се съгласяваме за нещата, отпадна цялото напрежение. Защото никой не се усеща отговорен за това, че има своя позиция. В последна сметка, обикновено е да не мислим еднообразно. "

През 2019 година Гадот и Варсано основават продуцентската си компания Pilot Wave Motion Pictures.

Филмовата звезда прибавя и че се усеща щастлива, че е могла да вземе фамилията си със себе си по време на фотосите на кино лентата, които се организираха в Лондон, Португалия и Исландия, наред с други места. Гадот и Варсано са родители на Алма (11 г.), Мая (6 г.) и Даниела (2 г.).

В множеството случаи децата се причисляват към майка си, когато тя е на снимачната площадка. " Винаги пътувам с тях, изключително в случай че е за нескончаем интервал ", споделя Гадот, която разделя времето си сред Европа и Съединени американски щати. Затова имаме учебно заведение и в Лос Анджелис, и във Англия и децата постоянно орис единия период в едното, а другия - в другото. "

Звездата от " Жената знамение " се среща с Варано през 2006 година на празненство в израелската пустиня. Само няколко минути диалог са били задоволителни, с цел да заинтригува актрисата. " Нещо се случи още от първия миг, в който започнахме да си приказваме ", споделя тя пред списанието Vogue през 2020 година " И щом се прибрах у дома, незабавно ми се прииска да му се обадя и да го видя още веднъж. "
 Гал Гадот, салдото сред кариерата и майчинството и какво мисли за бременността и раждането
Гал Гадот искрено за най-женските неща

Жената знамение в действителност е знамение

Варсано е също толкоз влюбен. " И двамата с нея бяхме на стадий от живота си, в който се замисляхме за обич и сериозна връзка ", прибавя той. " Започнахме да си приказваме в 10 вечерта, целунахме се при изгрев слънце и се държахме за ръце по време на пътуването до Тел Авив. Бяхме просто като залепени един за различен. Беше прелестно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР