Докато руският президент Владимир Путин продължава да унищожава Украйна, има

...
Докато руският президент Владимир Путин продължава да унищожава Украйна, има
Коментари Харесай

NY Post: Само тази жена може да вразуми Путин и да сложи край на касапницата

Докато съветският президент Владимир Путин продължава да унищожава Украйна, има един човек, който евентуално би могъл да го откаже от неговата убийствена скица. Тя се споделя Вера Дмитриевна Гуревич и е класен началник на Путин от 5-и до 8-и клас, пише Труд.

Но Гуревич е доста повече от това. Тя беше майката за младия Путин, когато неговата лична майка Мария Ивановна е отчуждна от него, откакто претърпява голям брой психически контузии в живота. Двамата й сина преди Путин умират в ранна детска възраст в опустошения от войната Ленинград (днешен Санкт Петербург).

Самата Мария едвам не умира от апетит по време на блокадата на Санкт Петербург. След като припада от липса на храна, тя е изнесена и оставена от жителите на града до купчините с трупове, до момента в който там тя се разсънва.



Снимката на Путин, когато е на 5 години - седнал в скута на майка си със скована към него майчина ръка, а тя се взира безизразно в далечината - споделя всичко за тежките душевен загуби, които войната и бедността са нанесли на момчето и на майка му.


Отсъствието на топлота и обич от родителите си младият Путин намира в своята учителка. Гуревич е главната причина, дружно с инструктора и наставника на Путин по джудо - Анатолий Рахлин, съветският президент да се окаже на пътя към властта, вместо да бъде наказан или най-малко да остане изгубена душа. (Рахлин, който младият Путин счита за втори татко, умира през 2013 г.)
 
Докато пораства, Путин е проблематичен юноша, който елементарно влиза в уличните борби. Гуревич си спомня, че Путин е бил „ доста чевръст, разтревожен, с преливаща сила ”. „ Не можеше да седи неподвижно, непрестанно гледаше в тетрадките на съучениците си отляво, надясно и откъм гърба и гмуркаше под чина с цел да си вземе химикалката, която изпускаше от самото начало “, споделя Гуревич в своите записки за нейният фамозен възпитаник.
 
Младият „ Володя “ се биеше и „ щеше да си забие ноктите в съперника, увисваше с цялата си тежест и се биеше като булдог “, написа Гуревич.
Гуревич също по този начин разказва своето посещаване, което тя прави при родителите на Путин през септември 1964 година, когато той е на 11 години.

Те живеят в леден общ апартамент в постройка, цялостна с паразити, а тя е научила, че Путин се е забъркал с група побойници, които имаха „ неприятно въздействие върху него “. Гуревич отива да помоли неговите родители да поговорят със сина си, само че тя бързо схваща, че Путин е хлапе, което живее единствено до 5 часа вечерта, оцелява с парче самун и бутилка мляко, макар че майка му е приготвила вечерята му.

„ Спри да се шляеш, заеми се с учебното заведение “, провокира Гуревич свояученик, споделя тя в книгата си. Путин й отговоря, че „ може да свърши цялата си домашна работа в границите на един час, в случай че желае “.

Но този ден се оказва преломен миг за него. Володя стартира съществено да се занимава с учението си, а Гуревич го обсипва с внимание. Тя с изключение на всичко е и негов преподавател по немски език, става му другар и наставник отвън учебно заведение.
 
Междувременно Путин понякога оказва помощ на своята учителка - гледа нейните дъщери, когато тя преподава в техникума по архитектура вечер, а брачният партньор й е в командировка. Младият Путин идва в дома на Гуревич и гледа девойките и даже остава да пренощува. След този случай бъдещият президент стартира да получава положителни оценки и продължава образованието си като следва право.

И двамата родители на Путин умират от рак в границите на няколко месеца един след различен през 1999 година Същата година някогашният съветски президент Борис Елцин афишира по време на новогодишното си послание, че назначава тогавашния министър председател Владимир Путин за краткотрайно изпълняващ длъжността президент на

Руската федерация до момента в който не се проведат изключителни избори. Путин е определен за първи път за президент на 26 март 2000 година, като печели 52,94% от гласовете.

По време на своята годишна „ Пряка линия с президента “ Путин споделя, че към момента се обажда на Гуревич, която в този момент е на 88 години, с цел да я попита по какъв начин е със здравето. Любовта му към нея е огромна и е потвърдена с няколко фотоси и видеоклипове на Путин с Гуревич през миналите години. Когато е с нея, лицето на безмилостния съветски деспот светва и го обгръща рядко срещана топлота.
Контраатаката на Путин: Защо изиска Западът да заплаща с рубли за съветския газ?

Сега Путин е надъхан да унищожи даже членовете на вътрешния си политически кръг и наподобява че никой от тях не може да го разубеди. Малко евентуално е някой помощник от Кремъл да има толкоз огромна власт, че съветският водач да се почувства заплашен или да одобри нещо като „ заповед “.

Има една жена, която живее в друга страна, която би имала повече триумф при него. NY Post неотдавна заяви, че другари на живеещата в Швейцария държанка на Путин, Алина Кабаева, е била помолена да замине за Москва, с цел да го убеди да приключи войната, само че доста по-вероятно е Гуревич, която той боготвори и приписва на нея своя напредък, да убеди някогашния си възпитаник, да спре насилието.

След като няма лостове на въздействие върху бруталния президент на Русия, най-хубавият късмет на Вашингтон да спре Путин е да задейства своите „ противоположни канали “ – неофициални, секрети, и дипломатически връзки сред страни, които, когато са скрити от обществеността, разрешават на едната или на двете страни в една борба да запазят своя имидж, когато отстъпват.

Но с цел да сработи противоположния канал, посредникът би трябвало да има голямо въздействие върху лицето, което би трябвало да бъде насила да повярва, че неговият метод на деяние не е в най-хубавия интерес на неговата страна или на света.

Ако има някаква вяра да се спре касапницата на Путин в Украйна, то Вера Гуревич може да е най-хубавият ни залог. Ако Съединени американски щати мислят отвън рамката и съумеят по някакъв метод да доближат до нея, може би тя още веднъж би могла да отклони своя някогашен възпитаник от неверния път

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР