Докато Русия не показва признаци, че търси мир, подкрепата на

...
Докато Русия не показва признаци, че търси мир, подкрепата на
Коментари Харесай

НАТО продължава да подкрепя Украйна, Русия не показва, че търси мир

Докато Русия не демонстрира признаци, че търси мир, поддръжката на НАТО за Украйна в битката ѝ за нейната независимост остава непоколебима. Това оповестиха от пресцентъра на Алианса.

През миналата година Украйна реализира забележителен прогрес на бойното поле, като си върна 50 % от територията, която Русия в началото завзе, и надви като суверенна, самостоятелна, демократична нация, акцентират от НАТО.

Русия губи политическо въздействие в " близката си чужбина ", даде повече от 300 000 жертви, загуби забележителна част от своите стандартни сили и е подложена на забележителен стопански напън, акцентират от пакта.

Въпреки тези неуспехи, съветските цели в Украйна не са се трансформирали, като президентът Путин сложи стопанската система на Русия на военна основа, ускори производството на въоръжения и употребява още веднъж зимата като оръжие за война.

Подкрепата на съдружниците от НАТО за битката на Украйна за нейната независимост и нейното право на самозащита е още по-важна в сегашния сюжет.

Съюзниците дават спомагателна финансова поддръжка, повече средства за противовъздушна защита и муниции и център за образование на украински водачи в допълнение към амбициозна работна стратегия за 2024 година, която включва ограничения, засягащи енергийната сигурност, нововъведенията и оперативната съгласуемост със силите на НАТО, акцентират още от Алианса.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР