Докато родните звезди отказват автографи и се крият от феновете

...
Докато родните звезди отказват автографи и се крият от феновете
Коментари Харесай

Мегаскандал! Известна певица преби фен с микрофон (Всичко за цирка)

Докато родните звезди отхвърлят подписи и се крият от почитателите си, когато са изморени от участия, международните звезди не се свенят и да поступат феновете си. Хип - хоп дивата Карди Би тези дни влезе в таблоидите с голям скандал. Нападна почитател и го би с микрофона си, тъй като я напръскал с бира.

Случката се разиграла на концерт в Лас Вегас. Според присъстващи, а и съгласно клипове, които се разпространяваха в мрежата, звездата забила микрофон в главата на почитателката си, откакто първата я замерила с бира и изпръскала роклята й. Певицата най-спокойно се доближила и метнала микрофона по главата на момичето и даже го улучила.

Карди не за първи път протяга ръка на някой различен по време на присъединяване. Певицата преди време беше снимана да постанова диджей, който прекъсна осъществяването й по време на концерт.

И в случай че си мислите, че сходни изцепки са присъщи за непознатите звезди, ще напомним, че и родните величия имат сходни попадения. Певицата Преслава един път се би с бирени бутилки с починалото си ексгадже Жоро Бирмата, по време на присъединяване в Слънчев бряг. Тогава екипът на пайнерката опита да потули абсурда, само че слуховете за цирка, който спретнаха двамата дълго време обикаля мрежата... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР