Докато резиденции като Бъкингамският дворец и замъкът Уиндзор понякога са

...
Докато резиденции като Бъкингамският дворец и замъкът Уиндзор понякога са
Коментари Харесай

Дом за 19 милиона паунда: вижте къде живее племенницата на принцеса Даяна, лейди Кити Спенсър

Докато резиденции като Бъкингамският замък и замъкът Уиндзор от време на време са отворени за визити от туристи, по-малко известните членове на кралското семейство съумяват да запазят дома си в поверителност .

За надникване в техния домашния интериор остава същият метод, който почитателите ползват и при други известни персони – откраднати погледи в Instagram .
                             

Такъв е и казусът с лейди Кити Спенсър - племенницата на принцеса Даяна и братовчедка на принц Уилям и принц Хари , която понякога разрешава на почитателите си да надникнат в изисканото ѝ жилище.

Смята се, че домът на модела в централната част на Лондон, който Кити споделя с годеника си Майкъл Луис, коства зашеметяващите 19 милиона английски лири , написа. В изявление за Evening Standard Кито дефинира интериорния дизайн на дома като своята „ най-разточителна покупка “.

„ За мен беше доста значимо моята къща да бъде дом, някъде, където желая да се върна в края на деня, и място, което отразява коя съм ", изяснява тя пред английския вестник. „ Бях изцяло обхванат от процеса, от тъканите до дограмата. Не мога да си показва, че това е нещо, за което в миналото ще скърбя за вложените пари. След като прекарах по-голямата част от 2020 година вкъщи, в този момент правя оценка пространството, което сътворих, повече от всеки път. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР