Докато природата буквално се пробужда отново, ние, хората, сме на

...
Докато природата буквално се пробужда отново, ние, хората, сме на
Коментари Харесай

Код здраве: Спорт срещу пролетната умора

Докато природата безусловно се пробужда още веднъж, ние, хората, сме на ръба да заспим съвсем във всеки миг при започване на този другояче по този начин обичан сезон – пролетта.

Освен умората, апатията и неналичието на задоволително централизация, през този временен интервал даже външният тип на значително хора се трансформира. Така да вземем за пример лицето може да наподобява състарено и със сивкав нюанс, косата да позагуби естествения си искра, а ноктите - да се чупят.

Както напълно неотдавна благодарение на доктор Даниела Карабелова ви разказахме по какъв начин може да се пребори пролетната отмалялост и нейните последствия чрез естествени артикули и потребни практики, през днешния ден водещата Радина Василева насочва вниманието към другата страна на монетата, а точно – към физическата интензивност.

 Сигурно ще си помислите, че няма по какъв начин да се почувствате по-свежи, до момента в който се натоварвате физически, само че няма да се окажете прави. Защо – в идващите минути споделя Иван Неделчев – първият посетител на Радина Василева преди три години и над 150 излъчени излъчвания, който тя неслучайно избра и за финален. Иван е ученик на НСА, теоретичен служащ и основен помощник в Нов български. Освен, че е фитнес инструктор, се занимава със спортната просвета задълбочено, изследвайки освен физическите й измерения, само че и нейните психически и метафизичен аспекти.



Кой е Иван Неделчев:

Иван Неделчев се посвещава през последните 20 години на образованието, спорта и здравословния метод на живот. Автор е на дисертацията „ Личностни характерности на спортисти, занимаващи се с културизъм и фитнес “ и на книгите „ Съвременни психически и метафизичен аспекти на културизма и фитнеса “ и „ Съвременен профил на фитнес треньора “. Участвал е в голям брой национални и интернационалните семинари, конференции, кръгли маси, конгреси и планове в здравословния и спортния набор. За да извърши задачата и задачата си – да увеличи физическото и духовното положение на обществото – през 2017 година Създава Academy Nedelchev. Гл. Ас.д-р Иван Неделчев  е шеф спортни курсове в Нов Български университет и личен треньор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР