Докато придворни и персонал подготвяха Бъкингамския дворец за платинения юбилей

...
Докато придворни и персонал подготвяха Бъкингамския дворец за платинения юбилей
Коментари Харесай

Натрапник нахлу в Бъкингамския дворец, искал да види кралицата

Докато придворни и личен състав подготвяха Бъкингамския замък за платинения празник на кралица Елизабет Втора, им се наложи да се разправят и с нахалник.
28-годишният Конър Атридж беше задържан в неделя вечерта за навлизане на територията на кралската резиденция в Лондон, влизайки през портата за коли, когато тя била отворена за позволено транспортно средство, написа сп. "People ".
Въпреки че му било казано да спре от член на домакинския личен състав, Атридж траял още 5 метра, преди да изрече: "Искам да вляза. Искам да видя кралицата ". Той бил изведен на открито и задържан.
96-годишната кралица обаче не е била в Бъкингамския замък по това време. Тя повече отсяда в замъка Уиндзор, от 2020 година насам, само че пътува и до имението си Балморал в Шотландия за "кратка отмора " през уикенда.
Във вторник кралицата отпътува назад до Уиндзор преди празненствата този уикенд, които стартират в четвъртък с Trooping the Color в Бъкингамския замък.
Адвокатът на Атридж, Даниел Мълин, сподели, че клиентът му страда от психологични проблеми и "няма претекст или предпочитание да отиде по-далеч от това, което е направил ".
"Това беше в най-лошия случай неразумно и в най-хубавия граничеше със случайност ", сподели Мъллин пред Уестминстърския магистратски съд.
Окръжният арбитър Нина Темпия отсрочи делото за 28 юни, с цел да получи единодушието на Кралската прокуратура, което се изисква в случаите, свързани с навлизане при предпазен обект. На Атридж му била наложена гаранция с условия, в това число полицейски час, наблюдаван от електронна етикет, и заповед да не пътува до Лондон, с изключение на да участва в съда.
По-рано този месец различен безсрамник, преструващ се на духовник, прекара една нощ в казармата, където се обитават бойците, които пазят кралица Елизабет в Уиндзор.
На 26 април, до момента в който Нейно Величество беше надалеч Уиндзор, празнувайки 96-ия си рожден ден в нейното имение в Сандрингам, мъж, облечен като духовник, декларирал, че е другар на военния духовник на "Coldstream Guards ". Той бил позволен вътре, без да демонстрира документ за идентичност, и където съгласно осведомени прекарал вечерта в ястие и пиянство с висши офицери.
Едва на идната заран е известена полицията и мъжът е спретнат.
Говорител на английската войска споделил: "Армията приема това нарушаване на сигурността извънредно съществено и то ще бъде в детайли разследвано като приоритет. Този случай в този момент е част от настоящо следствие и затова би било несвоевременно да се разяснява повече ", предава dir.bg.
Но може би най-известният нахалник - дотолкоз, че историята влезе в сюжетната линия на сезон 4 на "The Crown " на Netflix - е Майкъл Фейгън, който влезе в спалнята на кралица Елизабет в Бъкингамския замък през 1982 година
В изявление от 2012 година за "The Independent ", Фаган описа: "Бях по-уплашен, в сравнение с в миналото съм бил в живота си. Тогава тя проговори и това беше като най-хубавото огледало, което можете да си визиите, и ми споделяше: " Какво правиш тук?! " преди да се счупи.
Смяташе се, че двамата са имали дълъг диалог, само че Фейгън сподели: "Не! Тя мина около мен и избяга от стаята. Малките й боси крачета тупкаха по пода ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР