Докато преброяването на гласовете на изборите в продължава, Европа мълчи

...
Докато преброяването на гласовете на изборите в продължава, Европа мълчи
Коментари Харесай

Европа мълчаливо чака изхода от изборната борба в САЩ

Докато преброяването на гласовете на изборите в продължава, Европа мълчи и следи. Не всички водачи, обаче мълчат. Един от тях беше словенският министър председател Янез Янша, който поздрави и изрази, че е " доста ясно, че американците са предпочели Тръмп пред ". Туит, който му е донесъл „ пестник през пръстите “ от Брюксел, който счита, че е изпреварил събитията и би трябвало да изчака преброяването, което може да продължи дни, с цел да бъде дефинитивно, оповестява „ Евронюз “, съобщи БГНЕС.
" Препоръчваме на всички да наблюдават протичащото се в Съединени американски щати, което, както знаете, е процедура, която е в ход и е добре проведена, с цел да може да се броят гласовете на тези избори и като всички останали се надяваме, че управляващите, отговарящи за неговото броене, да ни уведомят за крайния резултат. Всеки коментар, който може да бъде изработен в това време, е отговорност на всеки един. От своя страна ние ще се вслушаме единствено в формалния резултат от способените северноамерикански органи и считаме, че това всеки би трябвало да го направи ", споделя Ерик Мамер, представител на.
 Тръмп упорства за наново изчисление на вота в Уисконсин Тръмп упорства за наново изчисление на вота в Уисконсин
Щабът на Тръмп да изиска неотложно преизчисляване на гласовете в Уисконсин с аргумента " известия за нередности ".     We...
Други не приказват за очевиден победител, само че избират да покажат загрижеността си. Както да вземем за пример немският министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер, която дефинира обстановката като „ избухлива “. И се притеснява, че страната може да изпадне в конституционна рецесия.
От друга страна, някогашният министър-председател на Белгия и евродепутат Гай Верхофстадт поддържа в своя Туитър акаунт нуждата от създаване на мощна Европа, която да се оправи с това, което той дефинира като безпорядък от другата страна на Атлантическия океан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР