Докато правителството работи за хората и изпълнява обещанията си към

...
Докато правителството работи за хората и изпълнява обещанията си към
Коментари Харесай

Пеевски: Вместо да си вършим работата, ние се занимаваме с цирковете на проруската опозиция

Докато държавното управление работи за хората и извършва обещанията си към жителите, Движение за права и свободи ще им дава своята поддръжка. Това разяснява Делян Пеевски след несполучливия избор на съмнение към кабинета „ Денков “.

„ Видяхте следващ цирк и загуба на време за всички и на българския поданик – вместо да си вършим работата всички, ние се занимаваме с цирковете на проруската съпротива “, добави той.

Пеевски беше безапелационен, че Движение за права и свободи няма да замълчи за министрите, които не харесва, само че ще каже, в случай че има рецензии, когато пристигна време за ротацията в държавното управление.

„ Ако се отклонят от евроатлантическия път на България, тогава незабавно ще ги свалим. Второто – в случай че не работят и не вземат решение проблемите на хората, в случай че не забележим действително възстановяване на стандарта на живот, ние ще оттеглим тази поддръжка “, изясни депутатът, запитан при какви условия Движение за права и свободи не би застанало зад държавното управление./Дарикнюз

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР