Докато повечето хора тракат по клавиатурите, бачкат здраво по строежи,

...
Докато повечето хора тракат по клавиатурите, бачкат здраво по строежи,
Коментари Харесай

50 бона на месец: Tattstoner се фука с огромни доходи, ето как ги е изкарала

Докато множеството хора тракат по клавиатурите, работят крепко по градежи, плажове и заведения, то други заработват хиляди. Tattstoner разкри в TikTok, че не просто работи и изкарва пари, а се радва на съществено благосъстояние. Повечето девойки не могат да се похвалят с приходите, които Стефи твърди, че е изработила за три месеца.

Виж още: Целулит и увиснали гърди: Хейтърите погнаха Нина поради фотография по бански

Оказва се, че 21-годишната ексцентрична хитруша изкарала от OnlyFans 50 хиляди $, с които се фука. Е, в случай че това е по този начин, то момиче като нея няма потребност от богат мъж. Интересното е, че Tattstoner не демонстрира забележителен обществен живот, скъпи парцали, бижута и екскурзии. Е, Стеф неотдавна се похвали, че е похарчила 8 бона за маратонки, които ние по този начин и не сме зърнали.

Виж още: Клеопатра от Пловдив: Психоложката Симона Дусова, която изпълни пазвата с 2200 кубика силикон 

Ние успяхме да забележим част от наличието на Tattstoner в OnlyFans, а то несъмнено не е за консерви. Мацката предизвика много ловко и демонстрира безусловно всичко, което абонираните чакат. 

Стефи, която сега се подвизава в " Къщата на инфлуенсърите, се готви да покори и TV екраните. Секс инфлуенсърката желае да взе участие в новия сезон на " Ергенът ", само че може да е размислила, откакто е схванала, че Евгени Генчев ще бъде ухажор №1 в България. Не ни разбирайте неправилно, Гената е образован, сполучлив и приветлив, само че от сигурни източници знаем, че Tattstoner не си пада по този вид мъже.

Изображение: https://www.instagram.com/tattstoner3.0/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР