Докато полицейското управление на Лос Анджелис празнува своя първи латиноамерикански

...
Докато полицейското управление на Лос Анджелис празнува своя първи латиноамерикански
Коментари Харесай

Първият латиноамерикански заместник-шеф на полицията в Лос Анджелис има за цел да окаже положително въздействие върху момичетата, жените

Докато полицейското ръководство на Лос Анджелис чества своя първи латиноамерикански заместник-шеф, дамата, която поема отговорността, поема историческата роля съществено в това да покажат на младите девойки и дами, че могат да реализират това, което са си сложили за цел.

Руби Флорес, мексиканска американка, израснала в Източен Лос Анджелис и Норуок, сияеше от горделивост, до момента в който говореше с NBC4 за новата й позиция. Макар и възторжена, тя сполучливо катапултира кариерата си до огромна лидерска позиция, тя сподели, че тежестта на отговорността, обвързвана с тази роля както в отдела, по този начин и в обществото, не е изгубена за нея.

„ Искам да се уверя, че мога да повлияя позитивно на млади девойки и дами, като съм на тази лидерска позиция, тогава желая да върша това и ще продължа да го върша “, сподели Флорес.

Назначена в отдела през 1994 година, Флорес сподели, че е показала интерес да се причисли към силите, до момента в който учи наказателно правораздаване в Държавния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР