Докато пазарът очаква решение относно въвеждането на спот Биткойн ETF,

...
Докато пазарът очаква решение относно въвеждането на спот Биткойн ETF,
Коментари Харесай

Този конкурент на Шиба Ину не пострада от спада на пазара

Докато пазарът чака решение по отношение на въвеждането на спот Биткойн ETF, множеството криптовалути са изправени пред внезапен спад.

Шиба Ину се намали с над 12%, а съперниците ѝ като Dogecoin – с 13%. Не всички меме монети обаче са наранени от този срив. Meme Moguls доближи нов исторически връх, навлизайки в 2024 година, и в този момент се издига, откакто събра $1.5 милиона по време на предварителната си продажба.  



Шиба Ину се срутва макар евентуалния Биткойн ETF  

През последната седмица цената на Шиба Ину спадна с 12.78%. Този спад докара до по-ниска интензивност в цялата екосистема на Shiba Inu, като броят на транзакциите, осъществени в Shibarium, понижа фрапантно. Тъй като спадът на Шиба Ину се задълбочава, специалистите предвиждат, че дневният размер на търговията с SHIB също ще намалее. Въпреки това китовите транзакции допускат, че вложителите остават оптимистично настроени към меме монетата.

През уикенда един Shiba Inu кит изтегли 546 милиарда SHIB (оценени на $9.8 милиона) от Binance. Това е единствено една от петте транзакции на китове, които се реализираха неотдавна, като пазарните спекулации сочат, че транзакция на стойност 2.742 трилиона SHIB е осъществена от създателя на TRON, Джъстин Сън.  

Тъй като пазарните анализатори разнищват повода за тези транзакции, вложителите считат, че те демонстрират бичи настроения във връзка с Shiba Inu. Предвижда се, че част от токените, направени по време на тези транзакции, ще бъдат изгорени, с цел да се понижи общото предложение на SHIB, до момента в който други ще бъдат държани в портфейли за независимо настойничество за дълготраен напредък.  

Тази бича вероятност е добра вест за актуалните притежатели на токени Shiba Inu, защото допуска, че цената на Shiba Inu може да се усили през 2024 година Като се има поради това, Shiba Inu може да предложи забележителна възвръщаемост през идващите 12 месеца, надминавайки миналогодишния растеж от едвам 8.67%.  

Meme Moguls процъфтява на фона на отстъплението на пазара  

Meme Moguls продължава да процъфтява макар неотдавнашната промяна на крипто пазара. През последната седмица Meme Moguls доближи нов крайъгълен камък, като събра $1.5 милиона по време на предварителната си продажба, създавайки ново неспокойствие измежду ранните си вложители.  

Тази доходоносна игра с криптовалути от вида ” play-to-earn ” съчетава света на мемета с вложението. Нейният новаторски пазар разрешава на играчите да влагат в борса за мемета, където могат да основават портфейли, да се учат на вложение и да генерират нови потоци от приходи.  

Пазарът на Meme Moguls е първият по рода си и към този момент потвърждава своята известност. Meme Moguls набра над 20,000 почитатели в X (Twitter), изграждайки мощна общественост единствено на 4 стадия от предварителната си продажба.  

Основният фокус на Meme Moguls е да помогне на играчите да се научат по какъв начин да влагат и да построяват дълготрайно благосъстояние. Тя предлага ободрителен и доста нужен поврат в обичайното вложение, като дава на потребителите си опция да влагат във виртуални игри за търговия на фондовата борса, като в същото време дава на играчите опция да завоюват парични и меме награди.  

Всеки състезател ще получи $100,000 във виртуални парични средства, с цел да построи своите портфейли. Само 20% от този портфейл могат да бъдат направени с една инвестиция, а най-печелившите вложители ще бъдат класирани в класацията на играта. След това първите 20 класирани играчи ще получават месечни бонуси.  

По време на предварителната продажба на Meme Moguls ще бъдат продадени 60% от общото количество токени $MGLS, а един късметлия вложител ще завоюва премия от $10,000 след приключването на всеки стадий от предварителната продажба.

В момента токените се оферират за $0.0027 и се чака да доближат $0.19 в границите на една година от стартирането на плана.  

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS) последвайте връзката по-долу:

Уебсайт: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР