Докато пътуванията на Хари и Меган до Испания и Франция

...
Докато пътуванията на Хари и Меган до Испания и Франция
Коментари Харесай

За разлика от Меган и Хари, Кейт и Уилям летят с пътнически самолет

Докато пътуванията на Хари и Меган до Испания и Франция възлязоха нацяло положение и провокираха всеобщо негодуване, принц Уилям и Кейт похарчиха едвам 365 паунда за своя полет до Шотландия.

Херцогът и херцогинята дадоха по 73 паунда на билет, с цел да се качат на борда на пътнически полет от Норич, Англия, до Абърдийн.

Там те ще се причислят към кралица Елизабет II и принц Филип, които са се отдали на годишната си лятна почивка в двореца Балморал.

"Бяхме извънредно щастливи още веднъж да посрещнем херцога и херцогинята на Кеймбридж и тяхното семейство на борда на един от нашите полети ", сподели представител на FlyBe пред "Entertainment Tonight ".

Видео, качено от "Daily Mail ", разкрива по какъв начин аристократите отиват към самолета. На него 6-годишният принц Джордж е хванал ръката на татко си, който носи багажа.

Веднага след тях върви 4-годишната принцеса Шарлот, а Кейт е последна. Тя носи на ръце дребния принц Луи, който е единствено на 1 година, следвана от бавачката им

"Семейството беше седнало най-отпред. Аз хвърча по този маршрут постоянно и в началото даже не ги забелязах. Всъщност никой не знаеше, че те са на борда. Едва по-късно разбрах, че майката на Кейт е седнала на няколко реда пред мен ", разяснява пасажер от самолета пред "Daily Mail ".

Писателят Робърт Джобсън, който написа най-продаваната биография за принц Чарлз, съобщи, че кралското семейство е потвърдило, че може да употребява услугите на нискотарифни линии.

"По-рано през седмицата се изговориха доста нелепости за това по какъв начин принц Хари и Меган Маркъл би трябвало да летят в частни самолети, поради опасения за сигурността. Но в действителност кралското семейство употребява евтини самолетни компании от години.

Принцеса Даяна го правеше постоянно. Уилям и Кейт също потвърждават това. Те нямаха никакви проблеми при полета, а даже и да имаше, с тях бяха техните чиновници по сигурността ", разяснява той.

Но по-големият проблем при принц Хари и Меган беше, че нееднократно са говорили по разнообразни екологични въпроси, а в това време дейностите им противоречаха на публичната им позиция във връзка с изменението на климата.
Авиацията е един от най-големите замърсители в света и е виновна за повече от 2% от нездравословните излъчвания в световен мащаб. Ето за какво редица екологични компании дефинираха аристократите за лицемери.

Тогава обаче Елтън Джон ги отбрани, казвайки, че той персонално е платил разноските по пътуването им до Ница и екипът му авансово се е уверил, че самолетът е летял с гориво, щадящо околната среда.

Повече информация и ВИДЕО: Daily Мail
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР