Докато огромен процент от водачите с бензинови коли се притесняват

...
Докато огромен процент от водачите с бензинови коли се притесняват
Коментари Харесай

Ездач с бял кон припка по асфалта в Асеновград СНИМКИ

Докато голям % от водачите с бензинови коли се тормозят от новите условия на годишните механически прегледи, куриозна панорама изненада пешеходец.

Той попаднал на любопитна картина по улиците на Асеновград.

Мъж на бял кон умерено се предвижвал по асфалта в родопския град. Колите умерено прекосявали около конника, а неговият питомец никак и не се плашил от шума.

" Ново транспортно средство на пътя! Може да се почувствате, че сте в Дивия запад! ", отбелязва сбито асеновградчанинът, избрал да показа находката си с останалите си съграждани.

Докато някои локални не виждат нищо неправилно в любопитната панорама, други приканват за наказания, тъй като съгласно тях почтената демонстрация на мъжа може да провокира даже пътен случай.

Припомняме, че придвижването на каруци по централните улици на Асенoвград е неразрешено. Преводните средства могат да се движат законно единствено  по аграрни земи и по пътищата в селата. Дали ездачът прецизно съблюдава възбраната и по тази причина е без каруца, или просто е решил да поразходи красивият си кон - остава мистерия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР