Докато някои хора се самоопределят като самотници и са напълно

...
Докато някои хора се самоопределят като самотници и са напълно
Коментари Харесай

6 неща, които могат да убият всяка връзка

Докато някои хора се самоопределят като " самотници " и са изцяло щастливи само, когато са в личната си компания, не можем да изключим повика на човешката ни природа и еволюционната биология, които са една огромна част от повода голямото болшинство от хората, населяващи Земята да жадуват за същинска, откровена и интимна сантиментална връзка с друго човешко създание, а това е едно повече от обикновено и естествено предпочитание, а в прочут смисъл, даже и нужда.

Според статистиките почти 40% от браковете се провалят и приключват с бракоразвод, а всеки следващ сватбен обет, споделен с нов сътрудник, потвърдено има дори по-малка възможност да бъде сполучлив.

Причините зад тази по никакъв начин необнадеждаваща статистика, проследяваща пътя на любовта сред двама души, откакто си кажат заветното Да, са толкоз разнообразни, колкото са и обособените хора, населяващи планетата, но днес ще ви срещнем с шест от най-често срещаните проблеми във всяка сантиментална връзка, протичаща се на земното кълбо, които е потвърдено и изитано във времето, че постоянно водят до разлъка - без значение дали носите годежен пръстен, или халка на ръката си... или не.

И запомнете - макар че тези шест постоянно срещани казуса във взаимоотношенията, за които ще стане дума в галерията ни, могат да разрушат връзката ви, те със същата мощ могат да бъдат и опция да върнете любовта и доверието назад в живота си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР