Докато ние все още спорим (и надали скоро ще спрем)

...
Докато ние все още спорим (и надали скоро ще спрем)
Коментари Харесай

Двойката женски пингвини, които си осиновиха яйце

Докато ние към момента спорим (и едва ли скоро ще спрем) дали е редно двама души от един пол да осиновяват и отглеждат деца, животинският свят ни дава образци, че това в действителност не е нещо чак толкоз извънредно.

Поредният е от океанариума във Валенсия. В техния формален уебсайт се появи обява, която ни споделя по какъв начин два от женските пингвини - Електра и Виола , са почнали да се държат един с различен по този начин, както кардинално вършат, преди да пристъпят към възпроизвеждане с мъжки образец.

Поведението им е видяно от хората, които се грижат за тях, а изненадата им е още по-голяма, когато двете женски си построяват гнездо от камъни, явно с концепцията в него да отглеждат малко .
 Снимка 493026

Управата на океанариума взема решение да помогне на Електра и Виола в желанието им да бъдат родители и им обезпечава оплодено яйце от друга двойка. Те незабавно го одобряват като свое и стартират да поставят нужните грижи , предава Independent.

Двойката женски пингвини към този момент се радва на своето малко, което може да не е тяхна биологична рожба, само че това не ги стопира да го обичат . Както и да се обичат една друга, което излиза наяве и от фотосите, публикувани от океанариума.
 Кралските пингвини, екскрементите им и резултатът, който имат върху индивида
Учените, които се друсат с изпражненията на пингвините

Влиянието, което екскрементите на кралските пингвини имат

Подобен случай, още веднъж с двойка женски пингвини, осиновили яйце, имаше и предходната година в Sea Life в Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР