Докато не се изправи целият български народ и не покаже,

...
Докато не се изправи целият български народ и не покаже,
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Докато не се изправи целият народ, ще си назначават главни прокурори

" Докато не се изправи целият български народ и не покаже, че той е суверенът - ще фалшифицират изборни резултати, ще охраняват посредством полицията мутри и ултарси, ще арестуват и репресират неуместните за властта ", уточни журналистът Стоян Тончев посредством своя фейсбук.
" Ще не разрешават снимане на улицата, ще лимитират права, ще си назначават основни прокурори, ще живеем в мафиотска страна и ще продължаваме да се давим в тинята, заемащи първите места като страна и нация във всички отрицателни международни ранглисти!
И не, не би трябвало да си споделяме: " Това е ситуацията! ", а би трябвало да отворим очите си, да почистим гурлите от тях и да излезем от будната кома, в която сме изпаднали към този момент 30 години, с цел да изразим мощно и без боязън волята си, тъй като повече по този начин не може да продължава! "
Припомняме, че през 2016 година журналистът беше пребит с бухалки. Точно 3 години след жестокия побой над журналиста от Поморие Стоян Тончев, Районният съд в морското градче оправда двамата подсъдими за него.
" Продължавам да настоявам, че поръчката за това нахлуване, което за мен е опит за ликвидиране, идва от Община Поморие ", съобщи той след нападението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР