Докато не получим конкретни текстове, разработени за промени в Конституцията,

...
Докато не получим конкретни текстове, разработени за промени в Конституцията,
Коментари Харесай

Гечев: От БСП няма да си губим времето, чакаме конкретика за промените в Конституцията

" Докато не получим съответни текстове, създадени за промени в Конституцията, ние от Българска социалистическа партия не намираме за нужно и нямаме желание да си губим времето с отвличащи вниманието интервенции. Когато дойдат съответните текстове, ние ще беседваме, ще създадем своите оферти и ще изясним своята позиция по отношение на възможните промени в Конституцията ", съобщи пред БНТ Румен Гечев от Българска социалистическа партия.
Прочетете още
Според него българският народ и стопанска система имат доста по-сериозни проблеми, в сравнение с да се " играе на туптене на топката " във краткотрайни комисии, с цел да се крият избрани политици или пък да се заявяват промени в Конституцията, за които никой не знае защо става дума.

" Промяната на някои текстове в Конституцията няма да накара съдиите, прокурорите и откривателите да работят по-добре. Нито една партия няма потенциала да взема решение въпроси по отношение на Конституцията. Трябва да се обърнем към потвърдени експерти, профилирани звена, които се развиват в България. Не бива политиците сами да вземат решение този въпрос ", добави Румен Гечев.

Според него изказванието, че Българска социалистическа партия пази остарялата правосъдна система, опонира на здравия разсъдък.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР