Шофьор паркира по абсурден начин автомобила си, за да си

...
Шофьор паркира по абсурден начин автомобила си, за да си
Коментари Харесай

Мързелът е по-силен от правилата: Пловдивчанин блокира тротоар, за да спести няколко метра ходене пеш

Шофьор паркира по неуместен метод автомобила си, с цел да си спести няколко метра вървене пеш. Лъскавото возило е спряло напречно на две коли, оставили между тях малко отдалеченост. Тя не е достигнала на лидера на Мерцедеса, само че вместо да се насочи към безплатния паркинг, който е на 15 метра разстояние – той решил да наруши разпоредбите.
Прочетете още
Случката се развила от северната страна на моста на бул. " Васил Априлов " в Пловдив, където се намира огромен супермаркет.

" Колата е заела целия тротоар. Сега всички са се втурнали да пазарят, минават пешеходци, коли - придвижването е натоварено. Нямаше да е толкоз безочливо, в случай че на метри не беше самостоятелен паркинг. Май мързелът е по-силен от разпоредбите ", коментара четец на TrafficNews , снимал случката.



По правилник паркирането на тротоари е позволено само в случай че има разстояние от минимум 2 метра за прекосяването на пешеходци. В случая на тях остава опцията да се покатерят в зелените площи или за излязат на пътното платно, с цел да заобиколят Мерцедеса.

TrafficNews благодари за дейното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат фотоси и видео на нередностите. Ако и вие имате фотоси, видео или информация за каквито и да било нарушавания – изпращайте ги на фейсбук страницата на TrafficNews или на имейл:.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР