Докато напрежението между политическите формации, съставили правителството не стихва, с

...
Докато напрежението между политическите формации, съставили правителството не стихва, с
Коментари Харесай

Кабинетът назначи още трима заместник-министри

Докато напрежението сред политическите обединения, съставили държавното управление не стихва, с решение на кабинета бяха назначени още трима заместник-министри.

За четвърти път на поста в Министерството на здравеопазването застава Бойко Пенков. Той е бил шеф на Националната здравноосигурителна каса, медицински шеф на Университетската болница по белодробни заболявания и шеф на УМБАЛ " Софиямед ". Завършва медицина през 1988 година и има добити специалности по " Вътрешни заболявания ", " Белодробни заболявания " и " Болничен мениджмънт ", както и дипломи по " Здравен мениджмънт " и " Администрация в опазването на здравето ".

Негов сътрудник в същото ведомството Михаил Околийски, който сега е ръководител на българския офис на Световната здравна организация. Той е управлявал направление " Психично здраве " в Националния център по публично здраве и разбори. Завършил е " Социална терапия " в Хумболтовия университет в Берлин, Германия, където придобива и докторска степен по психотерапия. Член е на Изпълнителния комитет на Европейската мрежа за оценка на услугите за психологично здраве (ENMESH).

Михаил Стойнов е назначен за заместник-министър на електронното ръководство. Според формалната му визитка той има дълготраен управнически опит в областта на софтуера и осведомителната сигурност. Води академични курсове и взе участие в писане на книги за програмиране във Факултета по математика и информатика на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", Техническия университет-София и Нов български университет. Завършил е " Информатика ", както и " Стопанско ръководство " в Софийския университет.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР