Докато на бойното поле в Украйна ситуацията ескалира, руският президент

...
Докато на бойното поле в Украйна ситуацията ескалира, руският президент
Коментари Харесай

Путин: Конфликтът с Украйна бе неизбежен

Докато на бойното поле в Украйна обстановката ескалира, съветският президент Путин продължава да твърди, че интервенцията в прилежащата страна била „ наложителна и оправдана “. Освен „ нацисткият режим в Киев “, Путин уточни като основни виновници за протичащото се „ западните другари на Украйна “.

Освободените пандизчии в Русия към този момент могат да бъдат призовани да се бият в Украйна – съгласно смяна в законодателството. Информацията излезе в деня, в който президентът Владимир Путин похвали частичната готовност на резервисти.
От 300 хиляди резервисти към този момент имаме 318 хиляди души. Защо толкоз? Защото се записват доброволци. Техният брой не понижава.
Владимир Путин, президент на Русия

Според съветския президент, спорът с Украйна е бил „ неминуем “, защото обстановката била доведена от „ по този начин наречените нейни другари “ до сериозна за Русия точка и самоубийствена за самия украински народ.

Путин повтори неоснователното изказване, че някои среди в Полша се стремят да анексират част от Украйна. Той не даде никакви доказателства, говорейки пред историци и религиозни водачи.

Полша неведнъж отхвърли това изказване, определяйки го като „ дезинформация “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР