Докато много от почитателите му очакват принц Уилям да заеме

...
Докато много от почитателите му очакват принц Уилям да заеме
Коментари Харесай

Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, след като баща й стане крал

Докато доста от феновете му чакат принц Уилям да заеме мястото на татко си и да стане крал, други си задават напълно логически въпрос. След като най-голямото дете на Уилям и Кейт принц Джордж е престолонаследник, значи ли, че принцеса Шарлот и принц Луис ще са " запасите ", сходно на Хари?
 Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис - по какъв начин ще прекарат лятото децата на Уилям и Кейт
Как ще прекарат лятото децата на Уилям и Кейт

Няма да им е скучно

Каква тъкмо позиция ще заеме петгодишният Луис е рано да се каже, само че пред принцеса Шарлот има една опция - да получи влиятелната купа Princess Royal (буквално " кралска принцеса " от английски). С нея сега се кичи принцеса Ан, сестрата на крал Чарлз.

Ан получава купата през 1987 година, като тя и е дадена персонално от майка й кралица Елизабет Втора. Princess Royal се дава на най-голямата щерка на монарха на Англия, само че не автоматизирано.
 Принцеса Ан

Принцеса Ан

Затова пък се носи до живот, което значи, че до момента в който 72-годишната е жива няма по какъв начин купата да бъде дадена на принцеса Шарлот. Ако Ан към момента е " кралска принцеса ", когато племенникът й Уилям се възкачи на престола, Шарлот ще остане ощетена, пишат Hello.
 Снимка 626318

И напомнят, че самата Елизабет Втора е трябвало да стане Princess Royal, когато татко й крал Джордж Шести сяда на престола след абдикацията на по-големия си брат. Но тъй като сега е имало " кралска принцеса " - принцеса Мери, единственото дете на крал Джордж Пети, която умира чак през 1965 година, Елизабет по този начин и не получава купата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР