Докато много хора се обръщат към вярата, молитвите или терапията

...
Докато много хора се обръщат към вярата, молитвите или терапията
Коментари Харесай

Тест: Избери си камък и разбери каква е истинската ти същност и житейски път

Докато доста хора се обръщат към вярата, молитвите или лечението за излекуване и даже за привличане на сътрудник, кристалите имат по-дълбоко значение от това, което виждате извън.

Външният тип на доста от тези скъпоценни камъни е много хубав, само че метафизичните свойства на всеки камък имат неповторимо значение.

Наричани скъпоценни камъни, кристали или скали, всеки от тях има характерна сила. Например, до момента в който лабрадоритът значи вътрешен глас и светлина, цитринът дава позитивна сила и оптимизъм.

Камъните също се свързват със характерни чакри в телата ни и могат да се употребяват в всекидневието или за медитации и ритуали. Камъните на коренната чакра включват черен турмалин или хематит, на камъните на сърдечната чакра дават отговор нефрит или розов кварц. А камъните на коронната чакра " обезпечават достъп до по-високо положение на съзнанието " и те са аметист, селенит и даже елмаз.

Но можете също да бъдете привлечени от силата на обособен камък и според от това кой изберете, това ще ви каже доста за това кои сте. Точно това предлага този тест.

Отделете малко време, с цел да разгледате шестте камъка и без да се замисляте доста, изберете обичания си.



В галерията ще разберете какво значи всеки камък за същинската ви същина и какво разкрива още той за вас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР