Докато милиони американци се отправиха към урните в 15 щата

...
Докато милиони американци се отправиха към урните в 15 щата
Коментари Харесай

Милиони американци в чужбина могат да гласуват, но малцина го правят. Ето как да гласувате като американец, живеещ в чужбина.

Докато милиони американци се насочиха към урните в 15 щата за Супер вторник 2024 година, има към 2,8 милиона американци, живеещи в чужбина, които също имат право да гласоподават в Съединени американски щати. избори, съгласно данни на държавното управление. Но исторически единствено дребен % от тези отговарящи на изискванията емигранти фактически са дали своят вот.

Според Федералната стратегия за подкрепяне на гласуването, която оказва помощ на емигрантите в Съединени американски щати да гласоподават, единствено 3,4% от отговарящите на изискванията американци в чужбина са дали своят вот на междинните избори през 2022 година Американците, живеещи в Съединени американски щати, са били над 18 пъти по-склонни да гласоподават, в сравнение с живеещите в чужбина.

Кои са гласоподавателите в Съединени американски щати в чужбина?

FVAP споделя, че американците, живеещи в чужбина, са сложни за проучване, само че задгранични и локални данни могат да бъдат събрани, с цел да се създадат някои оценки за това кои са те.

Заявление за федерална пощенска картичка.

Според програмата за президентските избори през ноември е най-добре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР