Докато котките и кучетата на семействата се наслаждават на прекарването

...
Докато котките и кучетата на семействата се наслаждават на прекарването
Коментари Харесай

Диви зверове превзеха пустите улици на Сан Франциско СНИМКИ

Докато котките и кучетата на фамилиите се любуват на прекарването на дните със притежателите си, работещи от вкъщи по време на прекъсването на ковид, дивите койоти в Сан Франциско също се възползват от преимуществата на ненадейно празния град, написа San Francisco Gate.

Има няколко скорошни подправени истории, разпространяващи се за необикновена дива природа, която се появява в градовете по време на световната пандемия.

Описват се в това число истории от Италия за делфини, плуващи в историческите канали на Венеция, и тайфа щастливи пияни слонове в китайската провинция Юнан, която също беше развенчана, Напливът на койоти, които се скитат по улиците на Сан Франциско, е по-малко преувеличен.



През последните години в града се следи нарастване на койоти. През февруари радио KQED заяви, че се счита, че възвръщат местата, които населяват, откакто са били съвсем унищожени посредством отравяне и лов от 40-те години насетне.

След години на липса на засичане в Сан Франциско, през 2002 година беше забелязан койот, за който се смяташе, че е докаран от трапер или вероятно даже самичък е минал по моста на Голдън Гейт.

Апокалиптично: Животни превзеха улиците на градовете в карантина

Оттогава броят им продължава да се усилва. Когато Сан Франциско влезе във втората си седмица на изолираност, койотите като че ли се любуват на новооткритото пространство на улицата.



В понеделник консуматор на Туитър показа фотография на койот на тротоара. Койоти били видяни също по този начин в квартала Туин Пийкс, както и на други места.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР