Докато кметът Адамс се опитва да наложи вето на безумния

...
Докато кметът Адамс се опитва да наложи вето на безумния
Коментари Харесай

Ще се противопостави ли членът на съвета на Харлем Юсеф Салам срещу законопроекта за документите на NYPD, който вреди на обществената безопасност?

Докато кметът Адамс се пробва да наложи несъгласие на безумния законопроект за документите на NYPD, признат от Градския съвет в края на предходната година, дали новият ръководител на комисията по социална сигурност да се застъпи за сигурността и да остави закона да почине?

Членът от първокурсника на Харлем Юсеф Салаам преди малко беше назначен за ръководител на Комитета за социална сигурност на Съвета, който управлява NYPD, наред с други организации.

Салаам, който беше оправдан в прословутото дело за обезчестяване на джогер в Сентръл парк през 1989 година, сподели след успеха си на първичните избори предходната година, че е подготвен да работи с NYPD, с цел да поддържа улиците на Харлем по-безопасни.

„ Повечето хора биха си помислили, че ще поддържам лишаването на средства [на полицията], само че истината е, че имаме потребност от полиция “, сподели Салам, 50-годишен, пред The ​​Post тогава.

Сега той би трябвало да се запита: Как този законопроект прави Харлем по-безопасен? Не става.

Мярката изис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР