Докато киноманите са насочили поглед към последния музикален биографичен филм

...
Докато киноманите са насочили поглед към последния музикален биографичен филм
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс заедно на екран - ще успее ли да го повтори Мартин Скорсезе

Докато киноманите са насочили взор към последния музикален биографичен филм -, който излезе преди респект седмица, към този момент стана ясно, че се задава идващият. Вълната в Холивуд от последните години повелява историите на великите музиканти да бъдат увековечавани за огромен екран и в този момент идва ред не на кого да е, а на огромният Франк Синатра.
 Мартин Скорсезе и 10-тата му номинация за Оскар
Когато Скорсезе изпревари Спиблърг

Легендарният режисьор ще се бори за втория си Оскар

Режисьорът, който се захваща с плана, също не е инцидентен. Това е Мартин Скорсезе, който възнамерява да събере още веднъж на екран  и  в основните функции.

Двамата артисти към този момент са си партнирали дружно в " Не поглеждай нагоре " от 2021 година Ако присъединяване им в идния филм фактически се реализира, това ще е седми общ план на Мартин Скорсезе и. Последно двамата работиха дружно в от предходната година.

Докато 49-годишният артист се чака да изиграе именития артист и артист Франк Синатра, то за  е планувана ролята на втората му брачна половинка Ава Гарднър. От Variety, които първи оповестиха новината за идния филм, обаче прецизират, че той към момента не е получил утвърждението на дъщерята на Синатра - Тина.

Франк Синатра, който е един от най-успешните създатели на XX век, умря през 1998 година на 82-годишна възраст. Известен е най-много с песните си " My Way " и " New York, New York ", както и основната роля в истинския Ocean`s Eleven ( " Луди глави " ) от 1960 година
 От Джон Ленън до Франк Синатра - музиканти, разследвани от ФБР
Да те проверяват от ФБР, поради танцуване - 6 образеца за музиканти, които Бюрото взима на мушка

Ето и какви са хипотетичните им прегрешения

Бил е женен четири пъти. Развежда се с първата си брачна половинка Нанси Барбато през 1951 година, а по-късно същата година се дами за актрисата Ава Гарднър, която умря през 1990 година на 67 години. Бракът на Гарднър и Синатра не устоя доста дълго и завършва с бракоразвод единствено шест години по-късно. След това Синатра се дами за Миа Фароу, а след това за Барбара Маркс през 1976 година, с която остава дружно до гибелта си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР