Докато Кели Рипа и Марк Консуелос водят на живо с

...
Докато Кели Рипа и Марк Консуелос водят на живо с
Коментари Харесай

Кели Рипа и Марк Консуелос наричат ​​своя танцьор на любопитни факти „на живо“ „чудовище“, след като спечели томбола на публиката, като размени номера с някой друг

Докато Кели Рипа и Марк Консуелос водят онлайн с Кели и Марк всяка заран, нов звездата на шоуто пое част от епизода тази заран.

Всичко стартира, откакто състезателката Камила Симпсън от Боулинг Грийн, Кентъки се опита да надхитри Консуелос на „ Stump Mark “. След това двамата съ-домакини приветстваха ежедневната си танцьорка на любопитни обстоятелства, която беше определена от публиката в студиото. Тази заран Кевин от Далас, Тексас анулира осъществяването на „ Dance the Night Away “ на Дуа Липа и даже се задължи да го направи без обувки.

След като Кевин завърши, Рипа и Консуелос похвалиха ходовете му, само че последният се включи: „ Хей, Кевин. Почувствахте, че би трябвало да събуете обувките си за това, нали? “

Кевин отговори: „ Когато си на Кели и Марк, би трябвало да го направиш! “

Накрая Рипа прикани Симпсън да „ избере число сред 1 и 159 “, което в последна сметка щеше да избере член на публиката, който да завоюва прахосмукачка Roomba от iRobot.

След като Симпсън избра 1, Рипа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР