Докато има БСП, ще има вестник Дума. Това каза Корнелия

...
Докато има БСП, ще има вестник Дума. Това каза Корнелия
Коментари Харесай

Нинова се извъртя за отстраняването на Дърева от Дума: Никой не е уволняван

Докато има Българска социалистическа партия, ще има вестник " Дума ". Това сподели Корнелия Нинова, по време на 50-я конгрес на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. Тя съобщи, че за следващ път афишира пред най-висшия конгрес на партията:

Докато има Българска социалистическа партия, ще има вестник " Дума ". И до момента в който има вестник " Дума ", ще има Българска социалистическа партия.

И всички внушения, че управлението на партията желае да закрива и унищожава вестника, че постанова цензура и тирания – не дават отговор на истината. Вестник " Дума " е най-свободният вестник в България.

Там можете да прочетете през всичките години най-сериозните рецензии против управлението на партията. А публицистите, които най-остро пишат и подлагат на критика управлението на партията, бяха наградени по решение на Изпълнителното бюро.
свързани новини48318на 14.01.2022129566на 05.01.2022
Нито един човек, не е уволняван от вестник " Дума ". Колегите и Велислава Христова са създатели на вестника постоянно е отворен за техните професионални и задълбочени смислени разбори. Винаги са добре пристигнали. Никой не е уволняван, " Дума " ще съществува и ще съществува като свободна медия”, разяснява още Нинова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР