Докато фолк певицата Анелия преживява кошмари дни след катастрофата, която

...
Докато фолк певицата Анелия преживява кошмари дни след катастрофата, която
Коментари Харесай

Бившият годеник на Анелия я замени с 20-годишна изкусителна блондинка

Докато фолк певицата Анелия претърпява кошмари дни след злополуката, която претърпя десетина дни, то някогашният й избраник обикаля Гърция с яхта и новата си обичана – красива 20-годишна русокоска.

Любомир Захаринов към този момент не крие актуалната си другарка, която май не е доста нова, тъй като към този момент се познава с децата на богаташа. Младият предприемач се люби с ослепителна 20-годишна русокоска на име Кристина. Момичето е от Костинброд, където живее. Красавицата е коренна диаметралност на фолк дивата Анелия – руса, доста слаба, много по-млада от нея, без силикон, само че с устни, набодени с филъри. Блондинката е много красива и външният й тип буди злоба измежду останалите дами.

Любо и Криси са дружно от половин година, като са прекарали дружно лятото по гръцките острови. Някои подозират, че хазартният необут е изневерявал на изпълнителката с русокоската и това е довело до раздялата им. Захаринов беше първият мъж след Коко Динев, с който Анелия освен стартира обществено да се демонстрира, само че и в детайли обясняваше в ефир какъв брой е влюбена и каква щастливка е. Изпълнителката на " Погледни ме в очите “ и Любомир се разделиха този февруари, а той даже не си спомня към този момент, че е подарил годежен пръстен на Анелия, и се любува на новата си тръпка. В същото време чалга изпълнителката към момента страда за някогашния си и не е преодоляла следващото си любовно отчаяние.

" Държа един мъж да е моногамен, правилен и прецизен, да е сполучлив и осъществен, а също да е грижлив и великодушен към мен. Искам да е спокоен човек, със сходна ценностна система на моята. Не държа мъжът да е красавец, по-важно е отношението му към дамата и ценностната му система. Визията е преходна – през днешния ден съм красива, на следващия ден не се знае, тъй че това не е най-важно в една връзка. Един мъж може да не е най-големият красавец, само че би трябвало да има мъжко наличие и да е чист “ – съобщи след раздялата певицата. Тя е безапелационна, че се разочарова от лъжата и измяната.

За слабите ангели на Захаринов се носят митове, тъй че изрично той не може да отговори на условията на другояче сериозната фолк звезда за моногамия. Това е и главната причина двамата да се разделят, считат в сектора. Анелия е безапелационна, че в последната си ария " Буря “ не разказва разлъката с него, само че феновете й са на друго мнение. Припомняме, че Анелия и Любомир бяха дружно към 2 години. През това време хазартният необут й изневери с Александра Богданска и няколко незнайни мацки, напомня " Уикенд “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР