Докато европейските производители се опитват всячески да намалят вредните емисии

...
Докато европейските производители се опитват всячески да намалят вредните емисии
Коментари Харесай

CHEVROLET показа спортното TAHOE RST PERFORMANCE EDITION

Докато европейските производители се пробват по всякакъв начин да понижат нездравословните излъчвания на своите нови пазарни оферти, американските им сътрудници очевидно са над нещата и следващото доказателство за това идва от страна на CHEVROLET и анонсирането на версията 2023 година на TAHOE RST PERFORMANCE EDITION.

За TAHOE RST PERFORMANCE EDITION от CHEVROLET разясняват, че е въодушевен от моторните спортове и преследва вероятното най-хубавата динамичност на пътя при автомобил от този клас.

CHEVROLET TAHOE RST PERFORMANCE EDITION 2023 е оборудван с доработен 6.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор, който генерира оптималната мощ от 433 конски сили.

В резултат на нанесените усъвършенствания, освен по мотора, само че и по окачването и спирачната система (Brembo), внушителният SUV автомобил, който е изпълнен с 10-степенна автоматизирана предавателна кутия е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 60 благи в час (96 км/ч) за 5.78 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 200 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР