Докато едни се разделят (Зейн и Джиджи Хадид), то други

...
Докато едни се разделят (Зейн и Джиджи Хадид), то други
Коментари Харесай

Далеч от Холивуд и суета: Джо Джонас и Софи Търнър избягаха на романтично пътешествие

Докато едни се разделят (Зейн и Джиджи Хадид), то други холивудски звезди честват любовта си. Джо Джонас и Софи Търнър означиха своята пета годишнина. По този мотив, двойката показа в обществените мрежи клипче, в което са събрали елементи от сантименталната си вечеря по случай значимия мотив. Видеото се появи в профила на Джо в TikTok и е озаглавено " 5 години с този човек ".

Виж още: Дoби Тафкова прикова погледите на цялостен град в Италия единствено с една визия

Двамата не престават да се обичат и поддържат по този начин, като че ли в този момент са се срещнали. През 2020 година, пък на бял свят посрещнаха своята първородна дъщеричка Уила, която обаче не демонстрират на този стадий. Джо показа и различен кадър в Instagram, от който разбираме, че двамата са отишли на сантиментално странствуване, а местоположението е Япония. В описанието към фотографията обаче Джо е написал " Ню Йорк ", само че е явно, че фотографията не е направена там. Именно това обърка някои почитатели, само че пък това не се отрази на лайковете.

Виж още: Палома Митева проговори искрено за ринопластиката и какъв брой е тънка талията ѝ

Припомняме, че през май 2019 година Джо и Софи подписаха брак в Лас Вегас, а церемонията беше осъществена от двойник на Елвис Пресли. Малко по-рано тази година писахме, че младото семейство са се сдобили и с нов огромен парцел. Къщата им има 6 спални, 8 бани и много други първокласни пространства. Целият парцел коствал 11 млн. $ и се намира в слънчева Флорида.

Изображение: https://www.instagram.com/joejonas/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР