Докато Дженифър Лорънс набира все повече популярност в Холивуд, в

...
Докато Дженифър Лорънс набира все повече популярност в Холивуд, в
Коментари Харесай

Защо Дженифър Лорънс не е правила секс от месеци

Докато Дженифър Лорънс набира от ден на ден известност в Холивуд, в персоналния й живот всичко е като че ли на пауза. В момента тя е сама - след раздялата с последния си обичан Дарън Аронофски , който е много по-голям от нея. Но в края на предишния месец тя призна, че още има усеща към него.

Не това обаче се оказва най-голямата драма за Лорънс. В откровена изповед пред The Sun, актрисата показа, че в спалнята й от много време царува суша . Точно от раздялата й с Аронофски през ноември предходната година.

 Роклята на Дженифър Лорънс и един непредвиден скандал
Роклята на Дженифър Лорънс и един непредвиден скандал

Атака и отбрана

Звездата от " Игрите на глада " постоянно съумява да изненада с разкрепостено държание, само че истината за нея е напълно друга. " Знам, че в множеството време приказвам, като че ли желая секс, само че това не е по този начин " , откровена е Дженифър.

И акцентира, че като погледна обратно в интимното си минало, е била единствено с мъже, с които е във връзка . Без никакви забежки за една нощ и " другари с екстри ".

А повода за това не е толкоз моралът на Лорънс, колкото нейната максимален боязън - от бактерии и микроби . Актрисата страда от гермофобия. Затова и е ужасена от мисълта, че някой от интимните й сътрудници може да я болести с болест, излъчена по сексуален път.

 Снимка 344450

Въпреки това, и в синхрон с правилото си да си ляга единствено с гаджета, Лорънс се надява скоро да стартира нова връзка . Но е и пределно наясно, че това ще бъде мъчно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР