Докато чакаме от Suzuki да представят четиривратата версия на Jimny,

...
Докато чакаме от Suzuki да представят четиривратата версия на Jimny,
Коментари Харесай

Suzuki представи Jimny за офроуд

Докато чакаме от Suzuki да показват четиривратата версия на Jimny, японският производител показа специфична версия с офроуд устременост, планувана особено за Бразилия. Jimny Sierra 4Sport ще бъде направена в лимитирана серия от 100 броя.
`Suzuki

Компактният всъдеход идва общоприетоо с шнорхел, спомагателен багажник за покрива, както и по-широки арки на калниците. Голяма част от детайлите са оставени със заводския систематичен свършек, като да вземем за пример предната решетка, бронята, праговете, арките на калниците и задната ризница. Джантите са с размер от 15 цола и са обути в специфични гуми за тиня дело на Pirelli.
`Suzuki

В интериора отличителни са сини акценти към въздуховодите, лоста на скоростите и специфични означения 4Sport. За разлика от останалите пазари, Jimny се предлага с четири места в Бразилия. Освен това, всъдеходът може да се похвали с 600мм дълбочина на прегазване, както и ъгъл на офанзива от 31 градуса.
`Suzuki

Под капака работи 1.5-литров бензинов дивгател с мощ от 108 конски сили и оптимален въртящ миг от 138 нютон метра. Задвижването се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматизирана с четири предавки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР